Олександр Шовковський: «Бондаренко збирався робити передачу»

Олександр Шовковський: «Бондаренко збирався робити передачу»

У другому поспіль домашньому матчі ворота «Динамо» захищає Олександр Шовковський. По закінченню зустрічі з «Чорноморцем» капітан команди в першу чергу розповів про пропущений м'яч.

- Гадаю, хто хотів, той розібрався в епізоді. Я на сто відсотків упевнений, що гравець «Чорноморця» збирався робити передачу, але м'яч зрізався з ноги і по непередбачуваній траєкторії влетів у ворота.

- Перший гол Несмачного і м'яч «Чорноморця» у відповідь вийшли курйозними. Як вважаєте, гол у ворота «Динамо» був справедливим?

- Мені важко про це говорити. Знаю, що команда пропустила гол, тим самим поставивши себе в не дуже зручне становище. Довелося використовувати додаткові ресурси, вирівнювати положення і досягати результату.

- Як ви гадаєте, «Чорноморець» сьогодні зіграв на повну силу?


- Суперник показав достатньо хороший рівень гри. Якщо команда й надалі так гратиме, вони зможуть вибратися з низів турнірної таблиці.

- Трибуни стадіону не були заповнені вщент. Та все ж, відчувалася підтримка фанів?

- Ви знаєте, в рідних стінах завжди приємніше грати. Кожного разу відчуваємо за спиною підтримку вболівальників, які за будь-якої погоди присутні на матчі та підтримують нас. Ми їм за це вдячні, прагнемо радувати результативною грою і самовіддачею.

- Три м'ячі гравці «Динамо» забили дальніми ударами. Було важко пройти оборону суперника?

- Гадаю, в даному випадку позначилася не тільки хороша гра «Чорноморця» в обороні. Наші хлопці, наприклад, Алієв та Кравченко, мають чудові дальні удари. Якщо той же Сергій не забивав раніше, то лише тому, що йому потрібно було відчути впевненість. Надалі він частіше буде радувати команду «Динамо» й уболівальників. Що стосується Алієва, то він відпрацьовує удари зі штрафних на тренуваннях, це всі чудово знають. Сьогодні він забив красивий гол, гадаю, один з найкращих голів місяця.

Елла Баран, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер