Олександр Шовковський – дітям Черкащини

Олександр Шовковський – дітям Черкащини

У перший день весняних канікул на Чорнобаївщині Черкаської області стартував дитячий турнір “Кубок Придніпров’я”. В четвертому за рахунком турнірі взяли участь більше двадцяти сільських команд регіону, однак в фінальному турнірі за головний приз змагалися тільки шість шкільних колективів.

Переможцями турніру стали юні футболісти Лящівської середньої школи. Саме вони отримали головний приз від організаторів – новеньку футбольну форму. Ініціатори турніру – газети “Український футбол” та “Молодь України”, Асоціація аматорського футболу України, Чорнобаївська райдержадміністрація та районна рада – вручили усім учасникам змагань цінні подарунки та призи. Не залишив поза увагою футбольне свято Черкащини і ФК “Динамо” (Київ). Динамівська прес-служба передала школярам клубний журнал і буклети Ліги чемпіонів. Спеціальний приз найкращому воротареві підготував і голкіпер “біло-блакитних” Олександр Шовковський. Сергію Козулі з Ліщівки дісталися імені воротарські рукавички від Олександра в автографом та пам’ятним надписом.

Олександр Шовковський: “Приємно, що в “глибинці” так уболівають за футбол, особливо – за дитячий. Адже нинішні юні таланти – “основа” майбутніх “Динамо”, “Шахтаря”, “Дніпра”, юнацької, молодіжної та національної збірних України. Звичайно, не всі з вас стануть футболістами-професіоналами. Але впевнений, що футбол ви полюбили назавжди. Це ми, гравці київського “Динамо” та збірної України, відчуваємо постійно не тільки в національному чемпіонаті, а й за кордоном. Від імені своїх колег дякую вам на всебічну підтримку”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер