Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Динамо» зробило вдалі придбання»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Динамо» зробило вдалі придбання»

Щоправда, поки окремо від загальної групи, під керівництвом тренера Михайла Михайлова.

- Олександре, коли ми знову побачимо вас на полі?

- Є часові рамки, які не можна посунути. І мені доведеться до кінця витримати всі строки. Це близько чотирьох місяців, з яких пройшло лише два з половиною.

- Чи готове «Динамо» до того, що в наступному чемпіонаті можуть повторитись закулісні ігри, які відбувались в минулому?

- Я не хочу говорити про те, що мають коментувати функціонери, президент, спортивний директор, вболівальники. Я ж хочу добре і якісно виконувати свою роботу, відповідати за свої та командні дії. Наші вболівальники розумні, вони чудово розуміють, що відбувається навколо, можуть справедливо все оцінити.

- В першому турі динамівцям протистоятиме мотивований суперник. Часу на розкачку немає?

- А якби це був хтось інший, хіба щось змінилося б? чи нам дали б більше очок за перемогу? Зараз із усіма грати не просто, одразу почуваєшся в меншості?

- Які враження від тренувань з новачками?

- Зазвичай воротарі працюють окремо. Але, наприклад, Кранчара я чудово знаю, у нього «світла» голова, він чудово бачить поле. Сподіваюсь, із його приходом малюнок гри трохи зміниться, наші форварди отримають більшу кількість гольових моментів, покращиться реалізація.

- Чи сподобалась нова домашня форма?

- Якоїсь кардинальної зміни форми не відбулось, я її не відчув. Подивимось, наскільки вона личитиме команді. Особисто мені вже не важливо, в якій формі грати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер