Олександр Шовковський: «Є над чим працювати»

Олександр Шовковський: «Є над чим працювати»

Після матчу «Арсенал» – «Динамо» (0:3) гравці команди-переможниці були не дуже балакучими. Увагу журналістам приділив Олександр Шовковський, прокоментувавши звітну гру та майбутнє протистояння із «Шахтарем»:

- Передусім, хочу привітати всіх зі світлим святом Пасхи. Побажати, щоб у ваших сім’ях було добро, затишок та господнє благословення.

Що стосується гри, з точки зору змісту не все було гаразд. «Арсенал» доволі хороша команда, у другому таймі суперник створив кілька моментів, міг забити. А якби рахунок став 2:1, почалася б зовсім інша гра. Ми же знайшли свій шанс вже наприкінці матчу. Рахунок не зовсім відбиває хід подій на футбольному полі.

- Незважаючи на впевнену перемогу, Сьомін різко висловився стосовно матчу. Він був незадоволений грою?

- Були моменти, які не мають бути присутніми у грі команди рівня «Динамо».

- Можливо, не вистачило мотивації, настрою?

- Не можу сказати, що ми в’яло розпочали, просто так склалося. Є над чим працювати.

- Цю перемогу подарували Олегу Гусєву, який у понеділок відзначає День народження?

- Звичайно, ми бажаємо Олегу, передусім, здоров’я, щоб травми обходили його боком. Я знаю, наскільки важкі періоди були в його житті. Добре, що ми сьогодні виграли, тепер потрібно відпочити перед наступним матчем.

- До «Шахтаря» встигнете підготуватися?


- Попереду тиждень, звичайно, встигнемо. Дуже принципова гра. Втім, коли зустрічі наших команд не були такими? Навіть якщо поєдинок не має жодного турнірного значення, суті справи це не змінює.

- Якщо «Динамо» не виграє, «Шахтар» може стати чемпіоном вже в Києві...


- Гадаю, цього року «Шахтар» у будь-якому випадку стане чемпіоном. Звичайно, ми зробимо все, щоб вони відзначали перемогу не в наступному турі, а як можна пізніше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер