Олександр Шовковський: «Гра нервів та характеру»

Олександр Шовковський: «Гра нервів та характеру»

Голкіпер «Динамо» Олександр Шовковський у неділю увосьме підняв над головою Кубок України. Це абсолютний рекорд у вітчизняному футболі. Сам воротар статистику перемог не веде та зізнався, що кожна з них по-своєму пам'ятна та має свої асоціації.

- Олександр, матч «Шахтар» - «Динамо» був достойним звання «фінальний матч Кубку України»?
- За емоційною напругою, бажанням, продемонстрованим гравцями обох команд, зустріч сміливо відповідає званню фінального матчу. «Динамо» та «Шахтар» прекрасно усвідомлювали про значимість Кубку. Для суперників це було останньою можливістю зачепитись хоча б за будь-який трофей у сезоні, що минає. Плюс, реабілітуватись перед своїми вболівальниками. Для «Динамо» це подвійна перемога, адже набагато приємніше покласти золоті нагороди чемпіонату у трофей Кубку України.

Сьогодні гравці чудово провели матч. У «Динамо» був колектив, гідний тримати у руках цей Кубок.

- У грі був переломний момент?
- Гра не була особливо насичена ігровими моментами як це подобається уболівальникам. З іншого боку, це гра нервів та характерів. Говорити про переломний момент важко. Ведучи у рахунку 1:0 ми позбавились гравця. Почали грати у меншості проти команди, яка прекрасно володіє м'ячем та вміє грати першим номером. Також, нам удалась дуже важка контратака, у якій ми забили другий м'яч. Не можу сказати, що цей момент був вирішальним. Наприкінці нам довелось нелегко. Але ми вистояли та заслужено завоювали Кубок України.

- Команда легко зуміла перебудувати гру після вилучення Родріго?
- У нас є певні проблеми щодо великої кількості травмованих гравців. У захисті було нелегко, але ми вистояли, довівши гру до переможного результату.

- Хто тебе першим привітав із перемогою?
- Навіть не скажу (сміється). Нас привітали після фінального свистку, було дуже урочисто. Щойно дійшов до роздягальні, а мені уже понад десять СМС надійшло. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер