Олександр Шовковський: «Грати в Полтаві цікаво, але нелегко»

Олександр Шовковський: «Грати в Полтаві цікаво, але нелегко»

Голкіпер «Динамо» в матчі з «Ворсклою» (2:1) Олександр Шовковський не спромігся зберегти ворота своєї команд «на замку», проте був одним із найкращих на полі у складі своєї команди. Багато в чому завдяки Шовковському динамівці здобули в Полтаві перемогу.

- Через два дні на третій, після важкого матчу в Ізраїлі, гралося нелегко. Відчувався перепад у температурі. Останнім часом у Полтаві в нас проходили дуже складні поєдинки. Якщо не помиляюся, останні роки два ми не могли тут перемогти, а в минулому чемпіонаті й узагалі програли. Тому чудово розуміли, наскільки складною буде гра. Після пропущеного м'яча в мене були претензії до півзахисників. Але хлопці проявили характер: поступаючись по ходу матчу 0:1, зрештою ми здобули такі потрібні нам три очки.

- Чому вам важко грати в Полтаві?

- Я знаю Миколу Павлова – всі команди, які грають під його керівництвом, показують агресивний, атакуючий футбол, добре підготовлені функціонально. Не дивно, що останніми роками «Ворскла» показує хороші результати. Хочу побажати полтавчанам виступати ще успішніше. Грати в Полтаві завжди цікаво, хоча й нелегко.

- Останнім часом «Динамо» краще грає після перерви?

- В основному, так. Але цього не скажеш про наш передостанній матч.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер