Олександр Шовковський: “Галасливі хорватські фани? Для нас це не проблема”

Олександр Шовковський: “Галасливі хорватські фани? Для нас це не проблема”

Після першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із загребським “Динамо” голкіпер чемпіонів України Олександр Шовковський відповів на питання журналістів.

-Загальні враження від матчу, що не вдалося команді?
-Головне, що ми зробити доволі гарний запас перед матчем-відповіддю. Але у цій грі команда припустила низку помилок, у тому числі і в обороні. Усі їх ми ретельно розберемо і повинні будемо уникнути у загребському поєдинку. Ні в якому разі не можна розслаблятися – ми зробили лише перший крок і украй важливо буде налаштуватися на другий матч.

-Загребці практично нічого не створили біля твоїх воріт, але м’яч забити зуміли.
-Гості гарно подали кутовий (м’яч було закручено за важкою для воротаря траєкторією, - прим. авт.), хтось з наших програв верхову боротьбу (Седлоськи перестрибнув Хацкевича і Гусина, - прим. авт.) і після скидання у воротарську Кранчар без перешкод обробив м’яч і точно пробив. Потрібно уважно переглянути повтор і розібратися, чому програли “повітря” і дали супернику прийняти м’яч.

-Що потрібно буде зробити в Загребі для виходу до наступного раунду?
-Насамперед, маємо зіграти у свою силу. Але, головне - зрозуміти, що для нас найважливіший матч – найближчий. Нині ми будемо налаштовуватися на гру в Запоріжжі. Коли прийде час матчу в Загребі, потрібно буде виходити як на останній. Тоді, вважаю, перемога буде за нами!

-Наскільки може вплинути на хід матчу в Загребі “психологічний фактор”? Ми усі пам’ятаємо вболівальників у Стамбулі. На “Максимірі”, кажуть, вони не менш галасливі…
-Ми не перший рік граємо у Лізі чемпіонів і звикли на виїзді діяти за переповнених трибун. Не бачу особливих труднощів, якщо повний стадіон у Загребі вболіватиме за свою команду. Тим паче, завжди приємніше грати за великої кількості фанатів, а не при порожніх трибунах.

Матеріал сайту Олександра Шовковського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер