Олександр Шовковський: “Ключовим буде поєдинок з “Локомотивом”

Олександр Шовковський: “Ключовим буде поєдинок з “Локомотивом”

По закінченню матчу четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів “Арсенал” – “Динамо” голкіпер київського клубу прокоментував на персональному сайті перипетії зустрічі.

-Гра вийшла нелегкою. Суперник з кожною хвилиною нагнітав обстановку, створив достатньо моментів біля наших воріт, але реалізувати зумів лише один наприкінці зустрічі. Тим прикрішим виглядає пропущений гол.

У першому таймі ми зіграли більш надійно в обороні, а в другому господарі, випустивши на поле ще двох нападників, надали нам можливість для контратак. На жаль, вдача і тут від нас відвернулася. За дві хвилини до фінального свистка ми пропустили зовсім необов’язковий м’яч. З’ясовувати, хто більше у ньому винен, немає сенсу. На поле виходить колектив з одинадцяти чоловік, які всі разом або перемагають, або програють. Пропущений м’яч став результатом помилок не одного, а цілої групи футболістів. Адже хтось з них не виграв боротьбу, втратив гравця, програв позицію…

У підсумку маємо дві перемоги в двох домашніх матчах, дві поразки у виїзних поєдинках. Попереду дві гри, які і розставлять вся крапки над “і”. Ситуація в групі дуже заплутана, казати щось конкретне про шанси всіх без виключення команд важко. Безумовно, ключовий для нас матч відбудеться в Москві з “Локомотивом” 25 листопада. Після нього і поговоримо о турнірних перспективах.

Тепер команда має перелаштуватися з Ліги чемпіонів на останню гру чемпіонату з “Таврією” і кубкові поєдинки.

Персональний сайт Олександра Шовковського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер