Олександр Шовковський – найкращий гравець «Динамо» у квітні!

Олександр Шовковський – найкращий гравець «Динамо» у квітні!

У квітні команда провела чотири дуже важливих матчі, з яких три виграла («Чорноморець» 3:1, «Ворскла» 3:0 та «Волинь» 1:0) та в одному поступилася («Шахтар» 0:2).

Завдяки вашій особистій участі у вигляді оцінок, які виставляються гравцям «Динамо» після кожної зустрічі чемпіонату, розгорнулася цікава боротьба за звання найкращого футболіста клубу у квітні 2012 року.

Як ми вже вам повідомляли до гри з «Волинню», лідируюча група виглядала наступним чином:

1.Олег Гусєв – 22 бали

2. Олександр Шовковський – 21,6 + 8,6 = 30,2

3-4. Олександр Алієв – 20,8 + 4,6 = 25,4

3-4. Денис Гармаш – 20,8

Проте після матчу з лучанами підсумкові показники кардинально змінилися.

Олег Гусєв, який не взяв участі в останній квітневій грі через перебір жовтих карток, поступився званням переможця Олександру Шовковському.

З тієї ж причини, що Гусєв, не зміг продовжити боротьбу за почесне звання й Денис Гармаш, який розділяв третє місце з Олександром Алієвим, але заробив восьме за ліком попередження у грі з «Ворсклою» й вимушено пропустив матч із «Волинню».

У результаті на третє місце вийшов бразильський захисник Бетао, на друге піднявся Олександр Алієв, а перше з великим відривом посів воротар «біло-синіх» Олександр Шовковський.

1. Олександр Шовковський – 30,2

2. Олександр Алієв – 25,4

3. Бетао – 23,8

На жаль, самовідданий стрибок Шовковського у грі з «Волинню» обернувся для нашого досвідченого воротаря травмою.

Побажаємо Олександру якнайшвидшого одужання й ще раз подякуємо йому за блискучу та сміливу гру на благо «Динамо»!

Нагадаємо, що минулого місяця ви, шановні прихильники «біло-синіх», найкращим гравцем березня обрали півзахисника Олександра Алієва, який у гострій боротьбі за це звання обійшов Андрія Ярмоленко та Олега Гусєва.

Дякуємо кожному, хто бере участь у наших опитуваннях, і віримо, що команда, незважаючи ні на що, досягне поставленої у цьому сезоні мети стати чемпіоном України!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер