Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми хочемо, щоб уболівальники отримували задоволення від нашої гри»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми хочемо, щоб уболівальники отримували задоволення від нашої гри»

За традицією, на питання спочатку відповів гравеь - Олександр Шовковський:

- У двох домашніх матчах групового турніру «Стяуа» забила 8 м'ячів. Вас не бентежить така статистика?

- «Стяуа» дуже хороша команда, яка діє організовано, добре контратакує, ми вивчали можливості цієї команди, й у завтрашній грі спробуємо докласти максимум зусиль, щоб вирішити нашу головну стратегічну задачу. Безумовно, команда грає так, як дозволяє їй суперник. Те, що вони забили вісім м'ячів – це, в першу чергу, недопрацювання їхніх суперників.

- «Динамо» дуже впевнено вийшло з групи. Як вважаєте, в чому запорука успіху, й чи зможе команда продовжити виступати в тому ж дусі?

- Якщо аналізувати всі матчі, ми готувалися до кожного з них окремо. Аналізували, вивчали всіх суперників та налаштовувалися на кожного з них безпосередньо. Для нас важлива кожна гра, хоча є й загальні стратегічні завдання. У завтрашній грі для нас важливо показати всю майстерність, яка в нас є, все вміння та напрацювання, яким присвячуємо тренувальний процес. Після цього матчу ми йдемо у відпустку, не став би заглядати далеко наперед. Але, безумовно, нам додають оптимізму результати, які ми показуємо в останніх іграх.

- Напевно, найбільша проблема – те, що всі вже думають про відпустку. Як, на ваш погляд, можна впоратися з нею?

- Безумовно, цей фактор не можна скидати з рахунків. Але, якщо ми дивимося в майбутнє та хочемо від матчу до матчу покращувати якість своєї гри, домагатися найвищих результатів, ми маємо посісти перше місце в групі, щоб навесні мати певну перевагу під час жеребкування.

- Гра з донецьким «Металургом» принесла всім велике задоволення. Чи можна очікувати подібного продовження й завтра?

- Свого часу команді пред'являлося багато претензій щодо якості нашої гри та результату. Ми прагнули поліпшити результат, але хотіли, щоб у той же час наші вболівальники отримували задоволення від гри, яку ми показуємо. Ми працюємо над цим щодня, переглядаючи ігри наших суперників та свої дії, приділяючи увагу позитивним та негативним моментам. Усі хлопці чудово розуміють, чого від них вимагає тренерський штаб. Ентузіазм, який присутній під час теоретичних занять та тренувань, всім додає оптимізму. Завтра же ми хочемо показати свої найкращі якості та довести, що пройшли груповий етап рівно, на хорошому рівні, й не дарма посідаємо перше місце.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер