Олександр Шовковський: «Нам потрібно мобілізувати сили»

Олександр Шовковський: «Нам потрібно мобілізувати сили»

Після матчу «Динамо» – «Літекс» (1:0) воротар Олександр Шовковський у властивому для себе стилі докладно прокоментував гру та психологічний стан команди:

- Важко сказати, яким був найважчий момент матчу. Важливо було по тих моментах, які виникали в суперника, не пропустити м’яч, тому що можу собі уявити, як би це вплинуло на команду в психологічному плані. Тепер до матчу з «Дніпром» у нас є два дні. Гадаю, часу для відновлення вистачить.

- Яких би суперників хотіли бачити у груповому етапі Ліги Європи?

- Я звик йти від гри до гри. Коли дізнаємося імена команд, тоді й будемо готуватися до ігор із ними. Упродовж усього турніру функціональний стан футболістів буває різним, він змінюється. Неможливо півроку перебувати в однаковій формі, і до цього потрібно бути готовим. Тому потрібен набір гравців, які будуть періодично один одного змінювати. Важливо, щоб було менше травмованих. Усе це накладає свій відбиток на гру команди та результат. Якраз результат сьогодні в нас є. Але також є й над чим працювати.

- Чи став кращим психологічний стан ваших партнерів?

- Проаналізувавши останні два єврокубкові сезони, коли ми не потрапляли до групового етапу Ліги чемпіонів, я помітив, що в команді відбувався спад. Гадаю, зараз нам потрібно мобілізувати свої сили, відкинути все те, що вже сталося, й жити майбутнім.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер