Олександр Шовковський: “Розслаблятися було не можна”

Олександр Шовковський: “Розслаблятися було не можна”

По закінченню матчу "Динамо" - "Карпати" голкіпер київського клубу прокоментував перипетії зустрічі лідера та аутсайдера.

-Більшість гравців нашої команди, - говорить Олександр Шовковський, - у середу було задіяно у збірних, тому часу для підготовки до матчу з львів'янами практично не було. Ми розуміли усю відповідальність за результат, і досягли позитивного рахунку, насамперед, завдяки психологічній настроєності. "Динамо" на матч вийшло у далеко не оптимальному складі і "Карпати", яким у поєдинку з нами втрачати було нічного, в будь-який момент були готові скористатися нашими помилками.

У нас пішла гра в першому таймі. Хлопці виконали тренерську установку, створивши серію небезпечних моментів, один з яких було реалізовано. Після перерви ми трішки "підсіли", провівши сорокап'ятихвилинку не на належному рівні. У звітному матчі на першому місці було досягнення позитивного результату, з чим ми успішно впоралися.

-За весь матч у твоїх воріт було два-три небезпечних моменти. За такого розкладу, головне - не втрачали пильність…
-Така робота воротаря. У мене повинна бути повна концентрація усі 90 хвилин, незалежно від обсягу роботи. Хвилинна розслабленість може обернутися великими неприємностями.

-Які враження від гри "Карпат"?
-Судячи з недільної гри, львів'яни заслуговують більшого, ніж передостаннє місце.

Матеріал офіційного сайту Олександра Шовковського
(www.shovkovsky.kiev.ua)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер