Шовковський, Динамо... Це синоніми ПЕРЕМОГИ

Шовковський, Динамо... Це синоніми ПЕРЕМОГИ

Так, ми слабко виконували пенальті, так, ми можемо пропустити гол після стандарту - але ми КОМАНДА! Якщо хтось не влучив з "точки" або не реалізував вихід один на один, то він завжди найде "противагу" у своїй команді. Саме тому "Динамо" є найтитулованішим клубом минулого СРСР, сьогоднішньої України, б’є "Реал", "Баварію", "Арсенал" і "Барселону" в Лізі Чемпіонів, виграє титули в нашому чемпіонаті.

Суперкубок України. Чи стане цей трофей пріоритетом для провідних команд країни покаже час. Зараз ми лише можемо констатувати факт - "Динамо" виграло цей трофей і збагатило свою величезну скарбницю здобутих призів ще одним Кубком.

Гру оцінять журналісти, спеціалісти і вболівальники. Останнім особливе "ДЯКУЄМО" за підтримку й віру в команду, за оптимістичні "месаги" на клубній гостьовій і класну підтримку на одеському стадіоні. Ви вірите в команду, динамівці вірять ВАМ!

Додати, фактично, нема чого. При достатньо відчутній територіальній перевазі гірників, у складі яких активно виділялися новачки, динамівці зуміли побудувати свою гру і першими відкрити рахунок (браво, Валік, за пас, браво, Олег, за удар!).

В середині другого тайму елементарна неуважність обернулась пропущеним мячем. Далі була серія пенальті, наступний "зоряний час" Шовковського, який підтвердив своє реноме кращого кіпера країни, до того ж не стільки по пенальті, скільки по психологічній витримці. Саме тій витримці, в відсутності якої Сашка звинувачували футбольні дилетанти.

Спасибі команді за гру, воротарю за холоднокровність, чекаємо від вас переможного результату через п’ять днів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер