Олександр Шовковський: «Шанси потрапити до плей-оф зберігаються»

Другий матч поспіль, після повернення до основного складу, воротар Олександр Шовковський залишає свої ворота «на замку». Після закінчення гри з «Рубіном» (0:0) голкіпер поділився враженнями.

- Якщо скажу, що сьогодні було легко, це буде неправда. Гра склалася важко. Враховуючи нашу турнірну ситуацію, ми грали тільки на перемогу, але, на жаль, досягли лише нічийного результату. Він для нас не дуже сприятливий, але все ж таки шанси потрапити до плей-оф Ліги чемпіонів зберігаються. Тільки тепер уже не все залежатиме від нас.

- Як виглядав із воріт удар Домінгеса наприкінці першого тайму?

- М'яч було переведено до центру, я почав пересуватися і, враховуючи те, що з моєї позиції він летів зліва направо, я припустив, що Домінгес битиме через себе. За долі секунди оцінив, що якщо він поцілить у рамку воріт, це буде лівий кут, тому я намагався передбачати ситуацію. Надалі все склалося достатньо вдало. Відскок був передбачуваним, у цьому випадку нічого надзвичайного не сталося. Мені вдалося згрупуватися і вчасно виставити руку.

- Який настрій після матчу? Немає відчуття того, що втратили перемогу?

- Я вважаю, в цій зустрічі в нас було більше моментів, щоб забити. Тому невелике розчарування присутнє. Але це футбол. Якби вигравала та команда, яка створює більше моментів, напевно, було б не дуже цікаво.

- Як вважаєте, чому нападникам не вдалося сьогодні відзначитися?

- З мого боку буде некоректним це обговорювати. Сьогодні так усе склалося, іноді буває зовсім по-іншому, як, наприклад, у матчі з «Інтером», коли припущена на останніх хвилинах помилка призвела до того, що ми програли поєдинок. На полі грає команда, програємо і виграємо ми також усією командою. Сьогодні всі старалися і робили все, що могли. На жаль, не пощастило. Десь не вистачило індивідуальної майстерності, десь везіння, а в деяких моментах – холоднокровності.

- Як вам суперник, казанський «Рубін», і атмосфера на стадіоні?

- Команда, яка двічі поспіль стала чемпіоном Росії, безумовно, гідна грати в Лізі чемпіонів. Це чудово організований колектив, з хорошими амбіціями, які він підтверджує в кожній грі. Що стосується стадіону, це, безперечно, не «Камп Ноу» або «Сан-Сіро», але з урахуванням тих коштів, які вкладаються в розвиток спорту в країні в цілому і в Казані зокрема, гадаю, все попереду.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер