Олександр Шовковський: «Нудьгувати не доводилося»

Олександр Шовковський: «Нудьгувати не доводилося»

Матч проти «Арсеналу» став для Олександра Шовковського першим у 2009 році на офіційному рівні. По закінченню поєдинку воротар «Динамо» вдовольнив інтерес журналістів.

- В цілому, від гри залишилося двояке враження. З одного боку, ми виграли, з іншого – команда в обороні дала можливість супернику створити кілька небезпечних моментів. Мені нудтгувати не доводилося. Після тривалої перерви я вперше в цьому році зіграв у офіційному матчі. Що стосується своїх відчуттів, то, безумовно, відсутність практики позначається. В тренувальному процесі я дію так, як діяв би у грі. Тому чим серйозніше ти будеш ставитися до роботи на тренуваннях, тим легше буде виходити на поле і грати.

- У нинішньому складі ви єдиний з гравців, хто грав 15 років тому проти ПСЖ…

- Ви знаєте, слабких команд у 1/4 фіналу немає. ПСЖ у своєму чемпіонаті показує хорошу гру і виступає достатньо успішно. Порівнювати те, що було 15 років тому, некоректно – як по відношенню до тих гравців, які грали тоді, так і до тих, які грають зараз. Можна сказати, що команда «Динамо» на сьогоднішній день показує видовищний результативний футбол, грає в свою гру, не підлаштовуючись під манеру гри інших команд. Це додає оптимізму в серця вболівальників. Я гадаю, що ми докладемо максимум зусиль, щоб і надалі їх радувати в Кубку УЄФА й у інших турнірах, в яких беремо участь.

- Зраділи, що потрапили на ПСЖ?

- Ви знаєте, в даному випадку радіти можна буде після гри. Тільки вона покаже, яка команда сильніша на сьогоднішній день, а яка слабкіша.

- Подейкують, що Поль Ле Гуен віддає перевагу чемпіонату Франції, виставляючи на Кубок УЄФА резервістів…

- Тренер команди – стратег і тактик, він може ввести в оману будь-якого журналіста і команду суперника. Не варто звертати увагу, що говорять інші. Потрібно виконувати свою роботу і виконувати її до кінця.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер