Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Дякуємо нашим уболівальникам!»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Дякуємо нашим уболівальникам!»

- На сьогоднішній день головне - результат. А оцінювати гру зарано, тому що новий тренер, нові погляди, нове бачення, нові підходи - все нове, все по-іншому.

 - Чи хвилювалися Ви за Олега Володимировича під час матчу?

- Знаєте, ми переживаємо за кожну гру і за кожного тренера. Безумовно, все, що сталося, було всім нам не дуже приємно, адже з Юрієм Павловичем Сьоміним у нас були дуже хороші моменти в житті. Ми вигравали, ми грали в півфіналі Кубка УЄФА. Але життя буває таким: сьогодні все добре, а завтра з якихось причин обставини складаються не так, як би нам хотілося. У цьому плані хочемо побажати Юрію Павловичу, щоб у наступній його команді все у нього склалося добре. А ми повинні думати про те, щоб демонстрували ту гру, яка буде подобатися вболівальникам, і щоб у нас все було добре.

- Склалося враження, що в другому таймі «Динамо» діяло активніше. Що говорив Олег Блохін у перерві?

- Те, що було в роздягальні, назавжди залишиться в роздягальні. А що стосується гри, то її важко налагодити відразу. Важко відразу прийняти принципи гри, які намагається донести новий тренерський штаб. Ми працюємо над цим у тренувальному процесі, але у Блохіна було всього два дні. А за два дні нічого не можна зробити.

І гравцям, і нашим уболівальникам доведеться запастися терпінням. За помахом чарівної палички нічого не буде. Це копітка і довга робота, яку доведеться виконати. Але я вірю, що ми налагодимо гру. І в те, що у нас будуть задоволені вболівальники, і все буде добре.

- Олександре, Ви - єдиний, хто зупинився поспілкуватися з пресою. Чому так?

- Якщо чесно - не знаю. Може, у хлопців образи якісь, може, не хочуть говорити. Мені важко відповідати за всіх. Але мовчати теж не можна, бо будуть різні домисли, нікому непотрібні здогадки.

- Наскільки різні тренери Сьомін і Блохін?

- Давайте не будемо їх порівнювати.

- У Вас із собою лід. Щось пошкодили?

- Ні, нічого страшного. Просто робочі моменти.

- Як тепер будується робота з воротарями з приходом Юрія Роменського?

- У нас тепер два тренери воротарів.

- Олег Володимирович не запрошував повернутися до збірної України?

- У мене з ним поки не було розмови на цю тему. Коли я прийняв рішення завершити кар'єру в збірній, у мене була довга розмова з Олегом Володимировичем. Він мене зрозумів. Ми пішли різними дорогами, які, у підсумку, знову звели нас разом. Я радий, що буду працювати з цим тренером і людиною.

- А бажання-то є?

- Наші бажання не завжди співпадають із нашими можливостями.

- Але все ж чи є шанс побачити Вас ще раз у футболці збірної України?

- Гадаю, людина, що прийняла рішення, міняти його не повинен. Звичайно, якщо трапиться якийсь форс-мажор, і всі воротарі в країні, крім мене, захворіють ангіною, то такий варіант можливий. Але це - з області фантастики.

- Команди виходили на поле під пісню «За Блохіна!» Як Ви це сприйняли?

- Знаєте, я коли виходжу на гру, чую тільки загальний гул трибун та налаштовуюся безпосередньо на матч, на те, щоб проявити свої найкращі якості. Хоча, безумовно, приємно грати, коли стадіон заповнений. Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли підтримати команду. Так, не все вдало, не все добре, але ми з цим упораємося.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер