Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Усі грали з гарячим серцем та холодною головою»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Усі грали з гарячим серцем та холодною головою»

- Чи вдалося команді виконати тренерську установку на матч?

- Головне, що вдалося продовжити свої виступи в Лізі Європи. Хочу привітати всіх уболівальників та подякувати їм за те, що сьогодні підтримали нас. Це було вкрай важливо для нашої команди. У першій зустрічі ми опинилися в меншості, тому в цій грі нам був потрібен 12-й гравець. Величезна їм подяка! Так, виникла неприємна ситуація, але ми швидко та правильно на неї відреагували.

- Що саме там сталося?

- Я не хотів би коментувати цей інцидент. Мені хотілося би подякувати хлопцям, які почули наші прохання та вгамували свої пристрасті, повернувшись на місця.

- Що було переламним моментом у цьому матчі?

- КОМАНДА!

- Згадайте гол у ваші ворота.

- Це доволі важко зробити. Був удар, який заблокував Данило Сильва, після цього м'яч відскочив на Жиресса, якщо не помиляюся, після його пострілу він не летів убік воріт, а відскочив до його партнера, який і забив. На мій погляд, там було положення поза грою, але напевно про це не можу говорити, бо бачив лише те, що відбувалося ліворуч від мене. Можливо, не встиг Данило, який лежав на газоні після блокування удару. Гол зарахували, рахунок став 2:1, але команді вдалося здобути підсумкову перемогу, незважаючи на моменти, які виникали у суперника. Повторюся, найголовніше, що ми продовжили свої виступи в Лізі Європи.

- Чи було відчуття, що гра могла закінчитися раніше?

- Ви знаєте, ніколи не потрібно піддаватися своїм почуттям та відчуттям на футбольному полі. Потрібно з холодною головою робити все, щоб виконати тренерську установку. Ми чудово розуміли, що після першого матчу ми опинилися в дуже поганій ситуації. Навіть fair-play був не на нашому боці. Суперник сформував принципи гри, за яких мало відбуватися це протистояння. Ми виходили на футбольне поле не для того, щоб зробити все так, як нам показали французи в першому матчі. Хлопці грали з гарячим серцем та холодною головою. Ми розуміли, якщо будемо виконувати установку тренера, потроху розхитувати оборону суперника, то зможемо досягти позитивного результату. І ми це зробили! Так, була вимушена заміна, але ми показали, що наша команда до такого готова. Вийшов Теодорчик, активні дії якого на футбольному полі призвели до забитого м'яча та пенальті у ворота «Генгаму».

- Ви привітали Буяльського з першим голом за київське «Динамо»?

- Звичайно, привітали. Всі щасливі й задоволені, що пройшли до наступного раунду. Тепер наші думки спрямовані на підготовку до наступного матчу.

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер