Олександр ШУФРИЧ: «Динамо» вчинило чесно по відношенню до своїх гравців»

Олександр ШУФРИЧ: «Динамо» вчинило чесно по відношенню до своїх гравців»

- Нехай це залишиться внутрішньою таємницею між двома нашими клубами. Потрібно розуміти, що хлопці хочуть себе проявити проти свого рідного колективу. У них у голові перша команда «Динамо». І якщо вони поки не можуть себе показати, перебуваючи у клубі, то не дати їм шансу в офіційному матчі, коли на них дивиться головний тренер, було б, як мінімум, нечесно по відношенню до самих гравців. Гадаю, те, що кияни дозволили своїм футболістам зіграти, робить їм лише честь.

З іншого боку, я не створював жодних спекуляцій на цю тему. Не дай Боже, хлопець із «Динамо» помилився би не на нашу користь, всі бказали , що він це зробив спеціально
не до кінця дограв, прибрав ногу або підіграв. Тож логіку «Динамо», яке спочатку не хотіло, щоб його вихованці грали в цьому матчі, можна зрозуміти. Клуб, насамперед, переймається за свій імідж, щоб їхні перемоги ніхто не міг назвати нечесними або здобутими завдяки орендованим футболістам. Але хлопці самі просилися, казали: «Ми хочемо!», тому відмовити було важко. Втім, в основному складі вони не вийшли спортивний принцип, перш за все.

- Якими ви бачите перспективи орендованих динамівців у «Говерлі»?

- Їх би в нас не було, якби ми на них не розраховували. Тим паче, що деякі з них потрапили до заявки за списком «А». У нас є дуже вдалий досвід, адже ми, можна сказати, виховали в Прем'єр-лізі для «Динамо» Євгена Макаренка. Дасть Боже, будемо продовжувати це робити. Хотілося б, звичайно, і для себе кого-небудь виховати, але не проти робити й таку гарну послугу українському футболу.

- Чи є гравці «Динамо», в послугах яких зацікавлений ваш клуб?

- Абсолютно в унісон ми говорили із В'ячеславом Вікторовичем про двох футболістів
Макаренка, який уже адаптувався в нашій команді, й якому було б корисно ще рік провести в нас. Він був тут лідером, капітаном, і, вважаю, в команді Грозного також був би однією з ключових фігур. Другим футболістом є Рибалка, але, ви знаєте, з ним ситуація складніша. Сергій виступає в єврокубках, і можемо йому лише побажати успіхів у тому виборі, який він зробив.

Андрій Недбайло, Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер