Олександр Сирота: «Намагаємося доводити на кожному тренуванні, що не поступаємося збірникам»

Олександр Сирота: «Намагаємося доводити на кожному тренуванні, що не поступаємося збірникам»

- Мені здається, ми непогано провели перший тайм, як для першого контрольного матчу. Наскільки я знаю, «Базель» за кілька тижнів починає чемпіонат, а для нас це перша гра. З огляду на це, повторюся, ми непогано відіграли першу половину зустрічі.

- Повели з рахунком 2:0, але при цьому закінчили перший тайм унічию.

- Так, ми пропустили два, скажімо так, непотрібні м'ячі. Десь дався взнаки брак концентрації, але ми будемо над цим працювати.

- Ти довів, що сильна сторона «Динамо» - це виконання стандартів. Розкажи про свій гол.

- Нарешті забив своїй дебютний гол за першу команду - після кутового. Давно у мене так не виходило. Була хороша подача від Карлоса де Пени, і я зробив свою справу.

- У тренерського штабу було багато претензій до оборони. Що робити з цими помилками?

- У нас буде ще багато теорії, тренери все проаналізують і донесуть нам.

- У моменті з четвертим пропущеним голом треба було покласти гравця під стінку при виконанні «Базелем» стандарту?

- Напевно. Стінка підстрибнула, а гравець суперників добре виконав удар під стінкою. Хто в цьому винен - ​​не знаю. Тренерський штаб проаналізує та все нам розповість.

- Які у тебе загальні враження від тренувального збору?

- Ми приїхали сюди насамперед грати - у нас заплановано три-чотири контрольні матчі. Але тренуватися теж потрібно, тому у нас змішані навантаження - займаємося і з м'ячами, і бігаємо без м'яча. Це перший тренувальний збір, як буде далі - подивимося.

- Чи готові гравці, які зараз працюють на зборі, узяти на себе старт сезону, адже наші збірники продовжують успішний виступ на Євро-2020?

- Так, ми намагаємося доводити щодня, на кожному тренуванні, що не гірші за футболістів, які перебувають у збірній, і гідні грати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер