Олександр Тимчик: «Поступово буду набирати кондиції й уже входити до ігрового ритму»

Олександр Тимчик: «Поступово буду набирати кондиції й уже входити до ігрового ритму»

- Олександре, раді бачити тебе в загальній групі! Розкажи, з якими обмеженнями працюєш?

- Велике спасибі! Так, ще є невеликий дискомфорт, але намагаюся влитися в групу, поступово, потроху. Спочатку грав нейтральним, зараз уже почали підключати трохи до групи.

- Розкажи, якими були твої функції під час сьогоднішнього тренування?

- У нас було утримання м'яча 10 на 10, звичайне, у два дотики. Потім швидкий перехід з атаки до оборони. Містер вимагає, щоб розганяли атаку, входили до штрафного майданчика і там ефективно розпоряджалися м'ячем – шукали передачі, забивали голи.

Я працював на повну, але все одно ще є дискомфорт, ще не можу різко розвернутися, прискоритися. Усе поступово. Далі буде видно.

- Під час медогляду ти був без настрою, не думав, що так швидко повернешся до роботи з м'ячем...

- Ви праві. Спершу я почав поступово працювати з тренером з фізпідготовки. Почав з бігової роботи. Згодом підключилася індивідуальна робота з м'ячем. Потім стали ставити мене нейтральним гравцем у вправах. І так поступово, з кожним днем ​​збільшуються навантаження.

- Наскільки легко тобі даються тактичні аспекти гри в захисті, яким було приділено багато уваги на зборах? Ти швидко надолужуєш згаяне?

- На початку, коли я не працював у команді, дивився, як хлопці виконують настанови тренера, стежив за тренуваннями. Думаю, на другому зборі буде більше роботи, і я буду набиратися досвіду.

- Коли ти зможеш брати участь у матчах?

- Ще не знаю, адже я ще відчуваю дискомфорт. Поступово буду набирати кондиції і вже входити до ігрового ритму. Дякувати Богу, що хоч почав тренуватися з командою.

- У таких умовах працюється легше, відновлення йде швидше?

- Гадаю так. Сонечко пригріло з перших днів. Спершу з незвички навіть важко було тренуватися. Останні кілька днів є невеличкий вітер – тренуватися ще приємніше.

- Як твій стан контролює медичний штаб? Як часто ти з ними спілкуєшся?

- Щодня спілкуюся з ними, роблю процедури після обіду, після ранкового тренування і після вечірнього. Кожен день по кілька разів спілкуюся з нашими лікарями.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер