Олександр ЗАВАРОВ: «Із новим тренером «Динамо» отримає необхідний імпульс»

Олександр ЗАВАРОВ: «Із новим тренером «Динамо» отримає необхідний імпульс»

Поділитися своєю думкою з цього приводу ми попросили півзахисника «Динамо» та збірної СРСР 80-х Олександра Заварова:

- Якщо немає результату, відповідно, щось недогледів головний тренер. Останнім часом, особливо в нинішньому сезоні, «Динамо» підсилилося гравцями, яких хотів тренер, але результату й, найголовніше, якості гри не було вже давно. Напевно, прийшов час щось кардинально змінювати. Що буде надалі - важко сказати.

- Чи не занадто ризиковано змінювати тренера посеред сезону, коли в розпалі Ліга чемпіонів? Можливо, варто було зачекати до грудня?

- Ні, не думаю. Навпаки, коли прийде новий тренер, команда отримає імпульс. Так найчастіше й відбувається, команда починає вигравати. Тож, напевно, все вчасно. Не тільки я, але й, напевно, всі вболівальники «Динамо» були незадоволені грою команди, як такою. А найгірше, що у команди зараз немає характеру, злості на самих себе.

- Сьоміну не вдалося двічі увійти до однієї річки? Минулого разу він дістався півфіналу Кубка УЄФА, тепер же нічого не склалося...


- Складно сказати. Мені здається, коли він прийшов минулого разу, «Динамо» було якщо не «на ходу», то принаймні, була команда, колектив. Лідерами були Мілевський, Алієв. Зараз же у гравців немає мотивації, характеру, команда розвалена. Мають бути нитки управління. Необхідно виявляти інші якості. Щоправда, незручно критикувати роботу колеги, але з боку, як говориться, видніше, й не лише мені, але й усім іншим.

- Хоча влітку були зроблені якісні придбання - Велозу, Кранчар, Рубен, Богданов, які підсилили гру. Але результату це не дало?


- Гадаю, на цих придбаннях наполягав сам Сьомін. Тоді він має і нести відповідальність. А якщо ні і йому просто нав'язали цих гравців, значить, тренеру варто було піти ще раніше.

- Хто, на ваш погляд, тепер очолить команду?

- Мені незручно говорити на цю тему. Гадаю, є багато кандидатів, які можуть працювати краще за попереднього наставника.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер