Олександр ЗАВАРОВ: «Глядачі гала-матчу отримають масу позитиву»

Олександр ЗАВАРОВ: «Глядачі гала-матчу отримають масу позитиву»

Півзахисник Олександр Заваров пропустив лише один поєдинок у тому розіграші, виїзний проти віденського «Рапіда», забивши протягом турніру п'ять м'ячів, один із яких – у фіналі проти «Атлетико», відкривши рахунок у грі, а за кілька днів знову вийде на поле в динамівській футболці. Про свої очікування від цієї зустрічі Олександр Анатолійович поділився з офіційним клубним сайтом:

- Приємно буде знову зустрітися з колишніми одноклубниками, згадати справи минулих днів. Найголовніше, щоб усі були здорові. Зараз не так часто вдається зустрічатися всім разом – іноді граємо ветеранами, нещодавно був прийом у Президента України тощо. А так у всіх свої справи, й дуже добре, що випала така нагода зайвий раз побачити один одного.

Добре, що матч проходить у неділю, й усі можуть зібратися, тим паче поки ніхто не встигнув поїхати в літню відпустку. Незважаючи на те, що в наших суперниках будуть не колишні професіонали, все одно очікується цікавий матч, адже у них може бути навіть більше завзяття, ніж у футболістів (посміхається).

Звичайно, хотілося би, щоб уболівальники цього недільного дня замість того, щоб поїхати за місто, прийшли на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського та насолодилися грою футболістів легендарної команди. Можу запевнити, що гра буде цікавою, й усі присутні глядачі отримають масу позитиву.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер