»Олександрія» – «Динамо». Початок матчу о 17:00

»Олександрія» – «Динамо». Початок матчу о 17:00

Незвично бачити в турнірній таблиці «Олександрію» вище за «Динамо», але саме в такому порядку розташувалися команди після стартового туру чемпіонату. Після несподіваної перемоги в Полтаві підопічні Володимира Шарана хочуть продовжити успіх у матчі з «Динамо». Кияни також традиційно розраховують лише на перемогу. Інших варіантів для них у ситуації, що склалася, просто не існує.

До Олександрії Юрій Сьомін узяв 19 виконавців, у тому числі й нігерійця Брауна Ідейє, який напередодні був заявлений для участі в чемпіонаті та Кубку України. У разі виходу на поле, а цього варто очікувати, Браун дебютує у футболці «Динамо». Також усе гаразд зі здоров’ям у Лукмана Аруни, він готовий грати. Враховуючи велику кількість виконавців, яка на даний момент є в розпорядженні Сьоміна, частина з них залишилася в Києві. З ними тренування проведе Олег Лужний.

У рамках чемпіонату України команди між собою зустрічалися 4 рази. Тут повна перевага на боці динамівців, в їхньому активі чотири перемоги при загальній різниці м’ячів 12:0. Із футболістів нашої команди, які грали проти колективу з Олександрії (остання зустріч відбулася в 2003 році), зараз продовжують виступати Шовковський, Ель Каддурі та Мілевський.

Обслуговувати зустріч буде арбітр ФІФА Олександр Дердо з Іллічівська. У минулому чемпіонаті Дердо відпрацював на 13-ти матчах елітного дивізіону. В активі Олександра і три поєдинки за участю «Динамо», у двох з яких були зафіксовані мінімальні перемоги «біло-синіх» – у 5-му турі в домашньому поєдинку з донецьким «Металургом» (1:0) та в 14-му турі на виїзді з «Волинню» (2:1), а також виїзна поразка від маріупольського «Іллічівця» (2:3). Допомагати Дерду на лініях будуть асистент арбітра ФІФА Ігор Бицкало (Одеса) та асистент арбітра першої категорії Сергій Букреєв, який представляє Харків. Функції резервного рефері на матчі будуть покладені на арбітра національної категорії Юрія Мосейчука з Чернівців.

Матч другого туру Епіцентр-Чемпіонат України «Олександрія» – «Динамо» відбудеться 16 липня, в суботу, в Олександрії на стадіоні КСК «Ніка». Початок о 17:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі «Футбол», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер