Олександру Заварову – 60. Привітання від Ігоря Суркіса

Олександру Заварову – 60. Привітання від Ігоря Суркіса

Від імені клубу легенду «біло-синіх» привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Шановний Олександре Анатолійовичу!

У день Вашого ювілею прийміть від усіх динамівців та від мене особисто найщиріші вітання й найщиріші побажання Вам та Вашій родині!

Ви присвятили київському «Динамо» найкращі роки своєї блискучої кар'єри гравця, завоювавши повагу, любов та вдячність мільйонів уболівальників. Найгучніші перемоги нашого клубу у 80-х роках відбулися за Вашої активної участі.

Дворазовий чемпіон СРСР, дворазовий володар Кубка СРСР, володар Кубка Кубків, віце-чемпіон Європи, найкращий футболіст СРСР - ці численні титули й нагороди лише підкреслюють Ваш внесок у переможну історію нашого клубу. Ваша віртуозна гра, найвищий ігровий інтелект, нестандартні рішення на полі не лише приносили «біло-синім» голи, очки та перемоги, а й зробили Вас улюбленцем динамівських уболівальників.

Завершивши кар'єру, Ви залишилися у великому футболі та багато років працювали на професійному рівні в якості тренера. Потім футбольна доля знову привела Вас до київського «Динамо», де ваші знання, досвід та професіоналізм затребувані в селекційній роботі.

Бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров'я й сил для творчої роботи!

Щиро Ваш,

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер