Олександру Шовковському – 35!

У сучасному футболі воротарю «Динамо» Олександру Шовковському відведено особливе місце. На руках можна перерахувати гравців, які всю кар'єру вірою і правдою служать одному клубу, причому впродовж десятиріч будучи його силою та лідером. У системі «Динамо» Шовковський більше чверті століття, з яких останні шістнадцять років захищає останній рубіж основної команди. За нього через клуб пройшли сотні гравців, десятки конкурентів-воротарів, проте відповідальне місце у воротах за рідкісним виключенням діставалося Олександру. Справжня легенда і символ команди, що тут казати...

Зараз Шовковський у розквіті життєвих і футбольних сил. Із сином Владом уже можна поговорити на серйозні теми, донечка Олександра, якій ще немає й року, справжнє джерело радості та натхнення. А гра Шовковського останнім часом показала, що свої найкращі матчі воротар напевно ще не провів.

Футбольний клуб «Динамо» й уболівальники команди бажають воротарю багатьох яскравих сезонів, надійної гри й сімейного щастя. Із днем народження, Олександре!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер