Олексій ДРОЦЕНКО: «Попереду «Спартак» та фінал ДЮФЛ»

Олексій ДРОЦЕНКО: «Попереду «Спартак» та фінал ДЮФЛ»

Докладніше про виступ своїх підопічних розповів старший тренер 17-річних динамівців Олексій Дроценко:

- Нехай не вводять в оману результати наших зустрічей зі «Скалою» (й у Моршині, й у Києві «біло-сині» виграли 3:0), перемога нам далася чималою ціною. «Скала» виявилася бойовим колективом, із хорошим підбором виконавців, високою організацією. Хлопці вміють грати у футбол та наочно це продемонстрували в наших іграх.

На боці «Динамо» була виконавська майстерність футболістів, вища кваліфікація. У фінальному турнірі, який пройде в Маріуполі з 3 до 6 червня, нашими суперниками стануть київський «Арсенал», донецький «Шахтар» та одеський «Чорноморець».

- Гра найближчої суботи з однолітками зі «Спартака» сприятиме підготовці до фіналу ДЮФЛ?

- Цей матч давно стоїть у нашому графіку. Планомірно до нього готуємося, для хлопців буде дуже відповідально вийти на поле стадіону «Динамо», у грі на честь 85-річчя клубу. Не забуваємо і про наше головне завдання 
підготовку до фіналу ДЮФЛ.

- У ньому завдання перед командою залишається незмінним
посісти перше місце?

- Так, ставимо завдання перемогти. Власне, іншого в «Динамо» й бути не може.

- Для ваших підопічних буде додатковим стимулом присутність на матчах у Маріуполі тренерів «Динамо-2» та молодіжного складу?

- В Академії з тренерами цих команд встановлено хороше взаєморозуміння. «Динамо-2» брало кількох наших гравців на зимові збори, їхній потенціал добре відомий. Будуть на фінальних матчах і клубні селекціонери. Можливо, їм сподобається ще хтось
із інших команд.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер