Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Найгірша гра з усіх»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Найгірша гра з усіх»

- Здається, нам не вистачило не лише концентрації, але й усього іншого. Вважаю, що це наша найгірша гра з усіх, які ми провели. Справа навіть не в якості гри, а в самовіддачі та самомотивації. Ми цілий тиждень налаштовували хлопців. Це була дуже важлива гра й, якби ми її виграли, думаю, вже точно потрапили б до першої четвірки. Тим не менш, залишилася остання гра, яку нам необхідно вигравати. Щоправда, не все буде залежати лише від нас.

Така байдужість, з якою виходять на поле деякі наші футболісти, просто неприпустима. Тим паче, в такій команді, як «Динамо».

- Що сталося з командою в другому таймі? Віддали ініціативу й перевагу, зіграли фактично без моментів...

- Втратили концентрацію. Зараз важко щось казати за гарячими слідами. Будемо дивитися відео, розбирати моменти. Не сказав би, що втратили ініціативу. Якщо б скористалися своїми моментами та забили другий м'яч, то, думаю, перемогли б.

Ми знаємо причини. Будемо розмовляти з хлопцями. Зробимо висновки й, напевно, будемо з деякими прощатися. Так не має бути. У «Динамо» в кожному поєдинку потрібно грати на перемогу, готувати, налаштовувати себе. Тоді буде якась користь.

- З яким настроєм вирушаєте до Луцька?

- Нам обов'язково потрібно обігрувати «Волинь». Тоді в нас буде шанс потрапити до четвірки. Подивимося, що в нас із людьми. Знову ж деякі хлопці в нас у збірних, хтось зіграє за «дубль». Я поки не знаю, з ким поїдемо до Луцька. Але те, що поїдемо вигравати, – це сто відсотків. Нам важко, адже кожен матч ми граємо новим складом. Хлопцям 1996 року народження ще важко, адже в цьому турнірі, переважно, в суперниках у нас футболісти 1995 року народження. Люди просто поки не готові до цього турніру, тому так важко й доводиться.

www.fcdynamo.kiev.ua

 * фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер