Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Дуже задоволений результатом, рахунком та грою»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Дуже задоволений результатом, рахунком та грою»

В інтерв'ю офіційному сайту «Динамо» (Київ) він так відповів на поставлені питання:

- Після провального другого тайму в Запоріжжі тріумф над «Карпатами» – немов бальзам на душу?

- Звичайно. Сподобалася гра. Хлопці добре рухалися, пересувалися по полю. Був і контроль м'яча. Усе разом. Ще в першому таймі могли забити два-три голи, але не використали моменти. Я дуже задоволений і результатом, і рахунком, і грою. Фактично, виконали все, про що домовлялися.

- Із чим були пов'язані перестановки у складі, адже на поле вийшло багато хлопців із «дубля»?

- Зараз перерва, а футболістам потрібна ігрова практика. Так би вони провели якусь двосторонку, але офіційна гра краще. Це добре як для «дубля», так і для всіх інших. Звичайно ж, коли виходять ці хлопці, помітно, що вони підсилюють нас. Такими ж складами свої зустрічі проводять і «Чорноморець» із «Шахтарем», за яких, переважно, виступають хлопці 1995 року народження. У складі ж «Карпат» проти нас вийшли більшість виконавців 1996 року, тому була помітна наша перевага. Я не беру до уваги останні хвилини, коли ми пропустили, але рік різниці відчувається.

- Полегенько діяв на правому фланзі оборони, а перед ним, зміщуючись із флангу на фланг, грав Кузик. Можна сказати, що цей динамівський вектор сьогодні зіграв ключову роль?

- Зіграла вся команда. Як за рахунком, так і за рухом. Кузик переміщався, був як справа, так і зліва. Всі відіграли на хорошому рівні. А що стосується Полегенька, то він грає на фланзі оборони у збірній України. Ця позиція для нього знайома й ми, у свою чергу, нікого не здивували.

А оскільки ми провалили другий тайм у Запоріжжі, то ми з хлопцями розмовляли про матч із «Карпатами» цілих три дні. І мені сподобався настрій. Всі просто вийшли на поле й зробили свою справу. Саме так потрібно робити в кожному поєдинку. Так завжди було й буде в такій команді, як «Динамо». У будь-якій грі має бути здобута перемога. Не може бути ані нічиїх, ані, тим паче, поразок. Так, може статися що завгодно, але коли самовіддача від виконавців на найвищому рівні, то претензій бути просто не може.

- До кінця календарного футбольного року залишається лише два матчі. З яким настроєм підходите до його завершення й чи прагнете взяти реванш в Одесі, адже наступним суперником «Динамо» буде саме «Чорноморець»?

- За реваншем ми точно не їдемо. Будемо грати лише на перемогу. Ще є тиждень до матчу. Якщо ми так само підготуємо й налаштуємо хлопців, а вони з таким же бажанням вийдуть на полі в Одесі, то все має бути нормально. А функціонально всі готові. У нас налагоджений тренувальний процес. Є де працювати, є де тренуватися. Претензії ж футболісти можуть пред'являти лише собі й, звичайно, нам, якщо тренерський штаб у чомусь не допрацював. А так – усе на найвищому рівні в «Динамо», і, гадаю, вони мають це розуміти, досягаючи максимального результату в кожній грі.

 www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер