Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Перший тайм провели блискуче, а в другому провалилися»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Перший тайм провели блискуче, а в другому провалилися»

- Перший тайм ми провели блискуче: добре перелаштовувалися, забили м'яч, могли ще два або три рази відзначитися, загалом, все йшло за планом, а в другому сталося щось неймовірне, ми просто провалилися. Це сталося через індивідуальні помилки. Один не добіг, другий не дійшов, третій не підказав. Неподобство цілковите, будемо робити висновки. Я вже казав у попередніх інтерв'ю, що в команді потрібно залишати тих людей, які хочуть грати в «Динамо», які відповідають рівню команди. А інші нехай замислюються над своєю грою. У другому таймі ми могли отримати сім або вісім м'ячів у свої ворота – це цілковита безвідповідальність.

- Це був перший матч у новій групі. Що знали про суперника?

- Ми переглянули кілька матчів «Металурга» й нічого дивного вони на полі не показали – ми самі програли. Ми мали легко забивати два-три м'ячі в першому таймі та строго зіграти в обороні у другому, як домовлялися в роздягальні. Або такий вік, або хлопці не до кінця розуміють, за яку команду вони грають. Таке ставлення до справи мене не влаштовує. Ми спеціально приїхали до Запоріжжя заздалегідь, за день до гри, щоб спокійно відпочити та підготуватися. Але, повторюся, другий тайм – це було щось надзвичайне.

- Першу заміну ви провели вже на 25-й хвилині першого тайму, із чим вона пов'язана?

- У черговий раз даємо шанс Ігорю Нечая, але він його не виправдовує. Він виходить на поле й грає у свій футбол, який йому хочеться. Тому ми його замінили. Вийшов Душин і почав робити на полі те, що потрібно. Суперник, як на мене, жодного разу не вдарив по воротах. Після перерви помилки припустився Мілютін, який учасно не перелаштувався, пройшла передача, йому довелося порушувати правила, й нам забили зі штрафного. Олексій не виконував вимог, передбачених нашою тактичною схемою, яку ми обговорюємо перед грою. Якщо одна-дві людини випадає, це вже розбаланс у колективі. Тому в першому таймі я йому підказував, поки він грав по флангу біля лавки запасних, а в другому він грав на іншому боці поля, й докричатися було складніше. Він – доросла людина й має розуміти, що він виходить не просто пограти у футбол, а виступає у складі команди, яка вирішує серйозні завдання, яку не влаштовує будь-який інший результат, окрім першого місця.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер