Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Підготовку до 2-ї частини сезону проведемо в Києві»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Підготовку до 2-ї частини сезону проведемо в Києві»

- Ми зараз працюємо у двохразовому режимі. Тож усі хлопці грають по тайму на тлі навантажень. Ігри іграми, але наша головна мета – це підготовка до матчу з «Шахтарем» 19-го березня. Але, звичайно, не забуваємо й про те, що в кожній грі потрібно перемагати та виконувати все, про що ми домовляємося перед грою.

- Меморіал Щанова ви розглядаєте лише як етап підготовки до другої частини сезону?

- Звичайно. Футболісти отримують ігрову практику, окрім того, ми можемо побачити у справі гравців, які перебувають на перегляді, та зробити стосовно них певні висновки. Зараз у нас є двоє хлопців із київського «Арсенала» та один хлопець 1996-го року народження з російської Академії Конопльова.

- Бачу, що Рудольф Сухомлинов працює з вами...

- Так, він шукає команду, а поки ми даємо йому ігрову практику, все ж таки, наш, динамівський вихованець. Зазвичай він діє на позиції захисника, але сьогодні грав опорного півзахисника – Рудольф різноплановий футболіст, універсал, на цьому турнірі так точно.

- Чи будете їхати на збір під час зимової перерви?

- Ні, залишаємося тренуватися в Києві. Після Меморіалу Щанова, швидше за все, візьмемо участь у ще одному, наступному турнірі. Якщо ні, будемо проводити звичайні контрольні матчі. Плюс, незабаром зі збору повернеться молодіжна команда. Гадаю, Валентин Белькевич не буде залишати всіх футболістів у себе, когось поверне нам. Тоді вже можна щось моделювати на другу частину чемпіонату.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер