Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Головне, що ми реалізували свої моменти»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Головне, що ми реалізували свої моменти»

- Важка гра по важкому полю. Дуже високе внутрішнє напруження, ви самі бачите, скільки жовтих і червоних карток. Звичайно ж ми хотіли закінчити рік позитивно після того, як і так вже багато втратили. Сьогодні у нас не було права на помилку, можливо, гра тому і мала трохи нервовий характер. Крім того, у нас були певні проблеми зі складом, і травма Гусєва на початку гри погіршила ситуацію.

Але головне, що ми реалізували свої моменти, виграли цей матч і тепер нам потрібно провести велику роботу взимку, спрямовану на повернення втрачених позицій.

- Після поразки від донецького «Металурга» команда просто перетворилася. Що ви кажете з Олегом Блохіним своїм футболістам?

- Не важливо, що ми сказали. Важливо, що вони це почули. Повірте, перед Донецьком теж ніхто з тренерів не казав, що буде легка прогулянка. Але тоді, напевно, нам не зовсім вдалося донести важливість і серйозність суперника. Але на помилках вчаться.

- Чи можна вже підвести попередні підсумки першого етапу вашої роботи?

- Навіщо? Висновки робити зарано, у нас ще одна гра в Лізі чемпіонів. Будемо дивитися в міжсезоння. Поки ми лише знайомилися з гравцями та робили для себе якісь попередні нотатки.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер