Олексій Михайличенко: “Готуємо суперникам сюрприз”

Олексій Михайличенко: “Готуємо суперникам сюрприз”

Викроївши кілька хвилин з чільного підготовчого графіку до матчу з “Інтером” керманич киян Олексій Михайличенко у конференц-залі стадіону “Динамо” імені Валерія Лобановського провів традиційну прес-конференцію.

-Після останнього поєдинку проти “Локомотива” двотижневу паузу ми заповнили збором в Італії, - бере слово Олексій Олександрович. – Він пройшов дуже плідно, за гарних погодних умов, хоча назвати його “ударним циклом” також не можна. Ми намагалися зберегти наявні кондиції, а двома контрольними матчами підтримати ігровий тонус.

На зборі в Італії задіяли 20 польових гравців. Обійшлося без травм і усі хлопці готові до завтрашнього поєдинку. В середу ми визначимося з 18 футболістами, які будуть внесені в заявку на матч.

До поєдинку ми готуємося дуже серйозно, та й по іншому бути не може. Нам вкрай необхідна підтримка вболівальників, які, сподіваюся, заповнять трибуни НСК “Олімпійського”. Ми, в свою чергу, намагатимемося демонструвати цікавий та змістовний футбол, здобувши при цьому путівку до 1/8 фіналу престижного турніру.

-Хто з гравців не зможе вийти на поле?
-Ситуація за останні два тижні не змінилася. В лазареті перебувають Андрій Гусин, Роберто Нанні, Денис Онищенко та Сергій Федоров. Як ми не сподівалися, але ці гравці до матчу готові не будуть. Вони навіть не вирушили на італійський збір.

-Які труднощі виникають при грі з командами з Апеннін?
-Ми провели гарну гру в Мілані, а для досягнення позитивного результату, на мій погляд, нам не вистачило впевненості в своїх силах. Адже не “Інтер” виграв цей матч, а ми його програли. Італійські команди демонструють футбол, який на 80% працює на зруйнування. В атаці суперник пов’язує надії з Вієрі, Крузом, Мартинсом… Від цих гравців можна багато очікувати, тому основну увагу в обороні ми повинні сконцентрувати на нейтралізації цих нападників. Також маємо запропонувати суперникам не дуже зручний стиль гри. А яки – завтра побачите самі.

-Рівно 14 років тому динамівці в єврокубках поступилися “Фіорентині”. Багато змінилося з тих пір?
-Згадувати ігри такої давнини тільки заважає підготовці до матчу. Сьогодні зовсім інший час, інші поля, а тоді ми грали на льоду. Сьогодні всі згадують історію, наші взаємовідносини з італійськими командами. Але завжди програє певний склад певні команді. Наші хлопці мають зламати традицію і обіграти “Інтер”. Ми намагатимемося, щоб це сталося саме в середу.

- Прокоментуйте матч “Ювентус” – Інтер”.
- Вся команда спостерігала за поєдинком з “Юве”, обмінялися враженнями. Запам’яталась дисципліна, порядок і організованість лав “інтерісті”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер