Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Як такої гри не було»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Як такої гри не було»

- Гадаю, такий матч коментувати дуже легко. Скажу два слова, оскільки як такої гри не було. Була боротьба, характер, удача в якійсь мірі це головні складові сьогоднішньої гри. «Динамо» (Загреб) швидше пристосувалося до такого полю, мали шанси відкрити рахунок. Можливо, випадок допоміг нам забити наприкінці першого тайму, але і господарі також завдяки удачі, і не тільки, забили нам на останній хвилині.
 
- У вашій ігровій практиці були матчі, які проходили за таких же умовах?
 
- Були різні. Ми другу гру проводили на важкому полі, але сьогодні було ще гірше, ніж пару днів тому в Ужгороді. Сніг дуже заважав, у першому таймі ми практично не бачили дальню бровку. Звичайно, нам дуже приємно, що ті люди, які не дуже часто бачать сніг, змогли пристосуватися до таких умов, проявити характер і на рівні провести цей матч. Саме в таких матчах проявляються бійцівські якості. Було багато боротьби, і ви бачили, що ніхто не уникав її.

Загалом, можу повторити, що гру коментувати не варто. Завершили виступ у груповому турнірі Ліги чемпіонів, і дуже шкода, що втратили перемогу, коли вона була настільки поруч. Можна сказати, самі допомогли супернику забити перший м'яч у груповому турнірі. Вони ставили перед собою завдання позбутися нулів у турнірній таблиці
як у графі «перемоги», так і в графі «забиті м'ячі». Одне їм вдалося зробити, інше ні. Ось і все.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер