Олексій Михайличенко: «Коли ми єдине ціле – обіграти “Динамо” дуже важко»

Олексій Михайличенко: «Коли ми єдине ціле – обіграти “Динамо” дуже важко»

Першим на прес-конференцію прийшов керманич гостей Олексій Михайличенко. Він прокоментував гру на відповів на питання журналістів.

- Сьогодні був дуже важкий матч. Ми зробили акцент на колективну гру в обороні і, я вважаю, хлопці з завданням справилися. Можливо, це йшло на шкоду атакуючим діям. Але кінцівка гри показала, що ми не тільки витримали темп, але й змогли провести небезпечні контратаки.

У "Фейєноорда" були можливості відзначитись, але, на мій погляд, наші моменти були більш гострішими. Це гарний урок для команди - коли хлопці відчувають себе єдиним колективом, то їх обіграти дуже важко.

- Як ви прокоментуєте епізод з непризначеним пенальті?
- Моє завдання - розбирати гру, а не суддівство. Не буду торкатися цього моменту. В цілому ж суддя впевнено провів зустріч.

- Ринкон та Лєко пожвавили гру. Чому не випустили їх раніше?
- Про це важко судити. Вони зуміли допомогти нам у другому таймі й виглядали мобільніше за втомлених гравців. Але чи змогли б вони так гарно увійти в гру раніше? В цьому я не можу бути впевненим. Ліга чемпіонів це не плацдарм для експериментів. Лєко та Ринкону потрібен ще час для повної адаптації.

- Не найкращий матч провів Чернат. У чому причина?
- Так, Флорин не був схожим на себе. Скоріш за все, вдалися взнаки великі навантаження на нього в цьому сезоні і він просто не встиг відновитися. Крім того, в Черната є проблеми зі старими травмами.

- Завершилося перше коло Ліги чемпіонів. Як ви оцінюєте очковий доробок "Динамо"?
- Якщо не брати до уваги гру з "Ювентусом", то матчі з "Ньюкаслом" та "Фейєноордом" показали - наша команда має гарний потенціал. Ми заслужено набрали чотири очки і не забувайте, що в нашій групі чемпіон Італії та володар Кубку УЄФА.

- Гавранчич з обов'язками впорався?
- В принципі, я їм задоволений. Він не дав зіграти ван Гойдонку, у його діях бачилась впевненість та надійність, як і від інших гравців. У другому таймі вдалася взнаки втома і ми все-таки кілька моментів прогледіла?

- Ви планували заміну Хацкевича ще до матчу, чи він попросив її під час гри?
- Саша зіграв гарно, але від втомився. Згодом Хацкевич був одним з найактивніших і на лаві запасних - душею та думкою він залишався на полі.

- Що ви можете сказати про Віталія Реву?
- Я не хотів би когось виокремлювати, але про Віталія можу сказати, що він зіграв на своєму рівні - просто, уважно і головне - надійно.

***

Після Олексія Михайличенко слово взяв Берт ван Марвийк:

- Ми були налаштовані на атаку з перших хвилин. Одразу втратили гарну можливість, але в цілому грою нашого нападу я не задоволений. Відмічу й впевнені дії оборонці “Динамо”. На жаль, кілька гравців нашої команди не зовсім готові в фізичному плані. Це грало проти нас. Я впевнений, якщо б ми добавили в швидкості – перемога була б у нашій кишені.

А ось у кінці матчу ми дивом не отримали пенальті у власні ворота, так що тепер щасливі, що заробили одне очко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер