Олексій Михайличенко: «Ми не заслуговували поразки»

Олексій Михайличенко: «Ми не заслуговували поразки»

Першим з журналістами поспілкувався керманич київського "Динамо" Олексій Михайличенко. Коуч нашої команди виглядав дещо розчарованим, але тримався гідно, часом шуткуючи, що вже стало традицією для Олексія Олександровича.

-За гарячими слідами дуже важко дати об'єктивну оцінку. На мій погляд, ми не заслуговували сьогодні поразки. Так, у нас не все виходило, але робити претензії комусь з хлопців у плані ведення боротьби, бажанні та самовіддачі не можу.

Сьогодні в нас було багато технічного браку, що не дозволяло реалізувати тактику на гру та проводити контратаки, на які ми розраховували. При виконанні стандартних положень наша оборона була не настільки надійною, як ми очікували. І навпаки - в нас було небагато "стандартів", але всі вийшли небезпечними і ми повинні були їх реалізовувати.

Виходячи з нинішнього становища в групі, вирішальна гра буде в Києві з "Ювентусом". Ми будемо боротися за вихід до другого групового турніру Ліги чемпіонів.

-Як ви вважаєте, підсумок матчу в Турині ("Ювентус" переміг 2:0 - прим. авт) на користь "Динамо"?
-Я не знаю, як до цього результату віднеслись у Турині та Роттердамі. Ми повинні були вирішувати свої завдання в Ньюкаслі. Хоча сказати, що рахунок матчу в Італії нас не влаштовує - було б невірно.

-Чи вплинула на гру команди ситуація на трибунах?
-Не вважаю, що дуже вплинула. Ми часто граємо за такого шумового оформлення. Краще спитати про це в хлопців, адже моя думка буде суб'єктивною.

-Олексій, ваша думка з приводу призначенні пенальті…
-Я переконаний, що тренер повинен не шукати помилки в діях суддівського корпусу, а займатися грою своєї команди.

-Чи траплялась у вашій тренерській та ігровій кар'єрі заміна рефері по ходу гри?
-Якщо чесно, такого не пригадую.

-Ви вважаєте "Динамо" фаворитом у боротьбі за друге місце?
-Нині ми на другій позиції в групі й докладемо максимум зусиль, щоб завершити боротьбу на цій самій сходинці.

-Олексій, ви сьогодні в білій сорочці та чорній краватці - це кольори "Ньюкасла"…
-Чесно кажучи, я на це навіть не звернув уваги. Якщо за цим слідкувати, гама гардеробу буде дуже обмеженою.

***

Сер Бобі Робсон (тренер "Ньюкасла"):

-Я дуже задоволений сьогоднішньою перемогою, яка стала для нас третьою за останній тиждень. Я також задоволений грою своєї команди - мої хлопці показали гарний футбол. Тепер усе з’ясується в останньому турі, коли ми вирушимо до Роттердаму, де нас влаштовує тільки перемога. Київ буде приймати "Ювентус" і у цьому матчі можна очікувати всього… Ви самі бачили, що влаштував "Манчестер" (манкуніанці відверто начхали на призові та престиж, виставивши проти "Маккабі" другий склад і програвши 0:3 - прим. авт.)…

Сьогодні грали дві різні команди, але мої гравці проявили характер, волю до перемоги і ми зуміли вирвати три важливих очка.

Нині ми повинні зосередитися на іграх Прем'єр-ліги. Наше турнірне становище зобов'язує тільки перемагати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер