Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У нас попереду дуже важкий відрізок»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У нас попереду дуже важкий відрізок»

У ньому взяло участь 18 футболістів, а після закінчення заняття асистент головного тренера Олексій Михайличенко розповів клубним ЗМІ про підготовку команди до важливого матчу проти харківського «Металіста», який відбудеться найближчої суботи:

- Поки, як ви бачите, ми працюємо без гравців збірних. Коли вони повернуться, будемо зводити фізичний стан команди під спільний знаменник через тренування. 13-го жовтня у нас була товариська гра з «Вердером». Так що тижневий цикл для підготовки тих футболістів, які залишилися поза збірних, дотримано. Вже приїхали Хачеріді та Вукоєвич, завтра повинен з'явитися Ідейє. Словом, уже зберемося всі разом. Безперечно, в перший день робота буде трохи різною для тих, хто грав і для тих, хто не брав участі в матчах. Але, гадаю, вже через день проведемо спільну роботу, постаравшись збалансувати і фізичний стан, і психологічний, оскільки всі були в різних збірних, які добилися різних результатів. Хотілося б, щоб вони скоріше перелаштувалися, тому що у нас попереду дуже важкий відрізок, що складається з важливих ігор. Він настільки насичений, що багато чого буде залежати від психологічної готовності, адже на нас чекають суперважливі ігри зі складними перельотами і переїздами. Але ми знали, що так буде, і готові до цього. Всі розуміють, що в майбутніх матчах потрібно набрати максимальну кількість очок.

- Чи всі футболісти в строю? Як почуває себе Бетао?

- На жаль, не можу сказати, що всі гравці готові. Поза тренування лишилися Бетао, Леандро Алмейда та Данило Сильва. Ці футболісти проходять курс лікування, відповісти на питання про їхню готовність до найближчого матчу з «Металістом» та ймовірність появи на полі, поки не можу. Будемо сподіватися на їхнє швидке одужання.

- У сьогоднішньому тренуванні брали участь троє футболістів молодіжної команди – Хльобас, Цибульник та Карп. Яке враження вони справили?

- Ми весь час стежимо не тільки за ними, але і за гравцями «Динамо-2» та гравцями команди U-19, в якій також є цікаві хлопці. Якщо є можливість, ми залучаємо їх і до тренувань, і до ігор, щоб вони знайомилися з нюансами роботи першої команди і проявляли себе. Це потрібно для того, щоб вони могли і самі собі дати оцінку, і ми могли оцінити їхні можливості на тлі основних гравців.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер