Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Налаштовані на позитивний результат»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Налаштовані на позитивний результат»

- Якщо в двох словах розповісти про підготовку, то у нас вона була іншою, ніж у «Порту». Вони зіграли в чемпіонаті фактично другим складом, а у нас був важкий матч з «Металістом». Підготовка скоріше була психологічною. Основну увагу ми приділили теоретичним заняттям. Ми розбирали помилки, які зробили і які не дозволили показати гру і досягти результату.

Що стосується наших тренувань, то вони носили більш відновлювальний характер, адже навантаження на гравців збірних дуже велике. Наші кадрові проблеми посилилися. Ми втратили ще й Раффаеля. Але завтра - Ліга чемпіонів, а не чемпіонат України. Цей поєдинок відіграє дуже велику роль. Важливий той факт, що ми зустрічається з лідером нашої групи. Перед нами стоїть завдання пройти в плей-офф. Найважливіше - реалізувати задумки, які у нас є.

- Як себе почуває Велозу?

- Він у порядку. Було невелике ушкодження, але він, швидше за все, візьме участь у матчі.

- Наскільки змінилась робота з Олегом Володимировичем?

- Він був на базі, ми піднімали питання в основному психологічного характеру.

- Ви - киянин. У вашій кар'єрі в «Динамо» такі складні періоди, як зараз, траплялися дуже рідко. Де ті межі, за які «Динамо» не може переходити?

- Вони вже давно пройдені. Дуже хотілося б, щоб раз криза вже сталася, то пройшла якомога швидше. На питання, коли він закінчиться, може дати відповідь лише саме життя. У такі періоди проявляється і загартовується характер команди. Ніхто не застрахований від поразок, але поразки бувають різні. Я вірю в хлопців, які є в «Динамо», і що вони зуміють подолати цей період.

- Які сильні сторони «Порту» ви можете виділити?

- На наш погляд це молода команда, яка володіє хорошою швидкістю. «Порту» в матчах із Загребом і ПСЖ намагався нав'язати супернику свою гру. Вони давали мало простору опонентам, добре використовували свої швидкісні якості.

- Чи давав якісь поради Мігель Велозу?

- Хлопці спілкувалися між собою. Якщо він і знає якісь секрети, то він їм розповість. Ми досить добре вивчили суперника.

- На який результат ви розраховуєте?

- Це Ліга чемпіонів. Говорити, наприклад, що потрібно відбитися і відстояти нічию - не можна. Всі установки, які ми будемо давати команді, будуть спрямовані на досягнення позитивного результату. Це ще не той момент, коли потрібно думати тактично, що нам вистачить нічиєї або мінімальної перемоги, наприклад.

- У «Порту» кажуть, що у них проблеми з флангами. Ви вирішили, хто зіграє на флангах у «Динамо»?

- Ви чудово розумієте, що коли вибувають кілька гравців, то доводиться перебудовувати гру команди. Рішення по футболістам ми будемо приймати завтра, оскільки у нас попереду ще є тренування і час. Поки більш конкретної відповіді ви від мене не дочекаєтеся.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер