Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Потрібно вичавити із себе вихідні»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Потрібно вичавити із себе вихідні»

А стартував перший день на турецькому березі з прильоту нашої команди до аеропорту Анталії, звідки автобусом тренерський штаб та футболісти вирушили до Белеку, де зупинилися в п'ятизірковому готелі «Rixos Premium Belek».

Безпосередньо з Києва до Белека приїхали 22 футболіста. Виняток склали Домагой Віда, Огнєн Вукоєвич та Ніко Кранчар. Балканці діставалися місця збору власним ходом.

Пообідавши та перепочивши після перельоту, на 17:45 у команди було призначене вечірнє тренування. Але, наприклад, якщо в іспанській Марбельї до тренувального центру потрібно було їхати близько півгодини, то тут, у Белеку, все, як кажуть, не відходячи від каси – від центрального входу готеля до тренувального поля пішки дві хвилини!

Незважаючи на нещодавнє фіаско від «Бордо», настрій у хлопців був хорошим і, що найважливіше, бойовим! «Потрібно вичавити із себе вихідні» – підганяв футболістів Олексій Михайличенко, поки ті бігали довкола поля. Голкіпери ж, яких до Туреччини приїхало аж четверо, під керівництвом Михайла Михайлова та Юрія Роменського тренувалися на сусідньому полі.

Пробігши фартлек, тренерський штаб розділив польових гравців на дві команди 10Х10 (Сергій Сидорчук, надівши червону манішку, грав нейтрального). «Взяття воріт фіксується лише після удару головою», – таким було головне правило першого поєдинку на 2/3 поля. Немає сенсу згадувати ігрові епізоди, оскільки «зелені» просто зім'яли своїх суперників із рахунком 6:0. Більше за всіх старалися Марко Рубен (3 голи), Роман Безус (2 голи) та Андрій Цуріков (1 гол).

Шанс взяти реванш «сині» могли у «грі двома м'ячами», коли на полі перебували відразу два футбольних снаряди. Але виграючи по ходу зустрічі з рахунком 4:0, Ідейє (2 голи) та його партнери примудрилися не лише втратити перевагу, але й узагалі програти – 5:6. До слова, у «зелених» знову найкращим був Марко Рубен. На рахунку аргентинця дубль! У понеділок у «біло-синіх» заплановані два тренування.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер