Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Програли всю боротьбу»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Програли всю боротьбу»

- Щодо ходу гри, коментувати особливо нема чого, як і результат. Перш за все, ми поступилися в боротьбі. Це і є наша біда на сьогоднішній день. Від поразки ніхто не застрахований, але поразки бувають різні. Якщо щось не вдається, то треба це компенсувати жагою боротьби і бажанням. Всі, хто вийшов у старті розчарували своєю грою і виконанням. Вся боротьба була програна. На цьому я й зупинюся. Так, кінець року, але потрібно знаходити в собі резерви. Правду кажучи, можна було замінити будь-кого на полі і нічого не змінилося б. Звичайно, не обов'язково було програвати, зовсім не обов'язково. Можна, звичайно нарікати на гру, яка відбувалась після дня збірних, але потрібно знаходити в собі сили і проявляти характер. Так, кінець року, накопичилася втома і треба давати навіть щось більше ніж ти можеш на сьогоднішній день.

- Ви випустили на поле Дмитра Хльобаса. Це був ризик?

- По такій грі ризику не було. Ми не хотіли міняти тактику, оскільки одразу три футболісти першої команди були відсутні з різних причин. Вирішили дати шанс хлопцеві, який непогано виглядає в резервній команді.

- Чи є у вас питання до арбітра?

- А навіщо їх озвучувати, навіть якщо і є?

- Дуду заслужив на місце в першій команді?

- Оскільки проявляє себе на тренуваннях і в матчах за «дубль» з кращого боку, тоже так. Давно у нас в складі не було так мало українців. Перестановки на полі ми могли робити лише виходячи з можливостей заявки на матч.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер