Олексій Михайличенко: «Показники «Бешикташу» говорять самі за себе»

Олексій Михайличенко: «Показники «Бешикташу» говорять самі за себе»

На передматчеву прес-конференцію наставник "Динамо" Олексій Михайличенко прийшов за кілька хвилин до початку тренування підопічних і відразу взяв слово...

- Після закінчення виступів у Лізі чемпіонів для динамівців Кубок УЕФА також є одним з пріоритетних турнірів. Ми досить давно не грали у другому за престижністю євротурнрі. У нього інша специфіка, кожен раунд складається з двох матчів і неможливо визначити яка з цих ігор є вирішальною - на виїзді чи вдома.

Ми відповідально підійшли до першого матчу з "Бешикташем", враховуючи, що нам дістався непростий суперник. Турецький футбол зараз на підйомі, а показники стамбульців говорять самі за себе.

До матчу з "Бешикташем" ми спеціальну підготовку не проводили - на це просто не вистачало часу. До Стамбулу приїхали 19 футболістів. Із тих, хто міг би вийти в основі, залишились у Києві лише Саблич та Федоров. Всі інші готові до гри. Як завжди, перед командою стоять найвищі завдання.

- Що ви відчули, коли дізнались результати жеребкування?

- Я подумав про збір інформації про суперника і підготовку до майбутніх матчів.

- Які ви сильні сторони в "Бешикташа"?

- Динамівські "шпіони" дивилися ігри турецької команди, але не можу зазначити, що ми вивчили гру суперника дуже добре. У "Бешикташа" атакуюча ланка і досить гарна середня лінія. На жаль, турецька сторона проігнорувала наші прохання про надання касети з записом їх поєдинків.

- Із складом на гру вже визначилися?

- У кожного тренера "Динамо" є свій варіант складу... У день гри ми проаналізуємо їх та зробимо остаточний вибір.

- Фанати "Бешикташу" відомі своєю гарячою підтримкою команди...

- Ми про це добре знаємо. Та мої хлопці намагатимуться своєю грою усадити на місця стамбульських фанів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер