Олексій Михайличенко: “Прогрес “Арсеналу” за останні три роки очевидний”

Олексій Михайличенко: “Прогрес “Арсеналу” за останні три роки очевидний”

Керманич київського “Динамо” Олексій Михайличенко на традиційну передматчеву прес-конференцію прийшов разом з ветераном команди, оборонцем Юрієм Дмитруліним. Першим узяв слово Олексій Олександрович.

-Підготовку до матчу з “Арсеналом” ми розпочали одразу після п’ятничної зустрічі з “Іллічівцем”. До поєдинку готується 21 футболіст, у тому числі Ринкон, Пеєв і Нанні. 18 гравців, які будуть у заявочному списку на гру, ми визначимо у вівторок вранці.

У нас достатньо інформації про “Арсенал”. На матчі команди виїжджали Веремеєв і Кузнецов, а на двобої останнього туру з “Челсі” був присутній особисто я. Гравці також гарно ознайомлені з нашим суперником, адже переглядали чимало відеозаписів ігор за участю лондонців.

Не думаю, що у випадку незадовільного результату в Києві “Арсенал” припинить боротьбу в групі. Ми, в свою чергу, сподіваємося показати притаманну нам гру. Від того, наскільки нам це вдасться і залежатиме результат поєдинку.

“Канонірів” уявляю собі достатньо рівною і збалансованою командою. Активно розповсюджуються чутки щодо поповнення лазарету суперника, зокрема, неучастю в київському матчі Вієйри. Але тактичні побудови команди від цього не зміняться, тому казати про послаблення не варто.

Останні три роки не можна не відмітити прогрес Арсена Венгера і його “Арсеналу”. У діях тренера відчувається послідовність, ідея та дотримання обраного напрямку. Це і стало причиною успіхів його підопічних.

* * *

Далі журналісти попросили Юрія Дмитруліна порівняти нинішнє “Динамо” і “Арсенал” із зразками чотирирічної давнини.

-Тоді наша команда предстала зіграним та боєздатним колективом. Від хлопців вимагалося довести це на футбольному полі, що ми успішно і зробили. Нині ситуація протилежна. “Арсенал” грає стабільним складом ось вже три роки, тоді як у нас продовжується процес становлення нового колективу.

-Оборонцям команди до снаги “закрити” Анрі?
-Безумовно, Тьєрі висококласний нападник, але окрім нього у команді є Вільтор, Бергкамп та інші. Над їх нейтралізацією ми і будемо працювати. А яким чином, про це перед грою розкажуть тренери.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер