Олексій Михайличенко: «Провели дуже хороший і корисний спаринг із «Хайдуком»

Олексій Михайличенко: «Провели дуже хороший і корисний спаринг із «Хайдуком»

- Було помітно, що у «Хайдука» була певна перевага в кутових, в ударах у площину воріт, а після кутового «Динамо» й пропустило. Оцініть гру і результат.

- Звичайно ж, хотілося б виграти в такому невеликому турнірі, але не вистачило десятка секунд. Але це не головне, тому що ми провели хороший спаринг із хорошим партнером. Вони трохи попереду нас у підготовці до другої частини сезону. 2 лютого у них уже починається чемпіонат, і тут ми бачимо, що вони досить-таки добре готові. Ми ж після вчорашньої гри ще провели дуже хороший і корисний спаринг, тому що був хороший рух із боку «Хайдука», хороша боротьба. Тут, мені здається, усе за рахунок роботи пройшло на досить-таки хорошому рівні. Незважаючи на те, що у нас з'явився в середині поля Забарний, ми його спробували там, є й інші перестановки. Але на цьому зборі головне завдання - напрацюватися, підготувати хорошу базу, щоб на другому зборі награвати якісь варіанти, якийсь склад для чемпіонату України.

- У плані оборони «Динамо» дуже добре захищалося, на нашу думку, а ось у плані атаки, усе-таки не вистачало останнього пасу.

- Не все сьогодні, звичайно ж, виходило, тому що ми грали на тлі втоми, ми спеціально не готувалися до цього матчу. Справді, було помітно, що гравці «Хайдука» наразі готові трохи краще, ніж ми, але й у зв'язку з тим, що ми ще вчора проводили гру, вони були трохи швидшими. Тому нам було важче організовуватися і реалізувати себе в атаці. Хоча, звичайно ж, незважаючи навіть на це, моменти і передумови були хороші, але ми їх не реалізували

- Завтра традиційно день відновлення?

- Завтра буде робота. Знову будемо працювати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер