Олексій Михайличенко: «Самі дали привід сумніватися в підсумковому результаті»

Олексій Михайличенко: «Самі дали привід сумніватися в підсумковому результаті»

- Те, що гра була важкою, важко не погодитися. Також вона була й нервовою. На мій погляд, сьогодні ми зіграли не в той футбол, якого чекають від нас вболівальники. У першу чергу, ми самі дали привід сумніватися в підсумковому результаті, і цю гру ми могли навіть програти через свої грубі помилки і через те, що грали не на тих швидкостях, на яких мали діяти.

Але ще раз кажу, напевно, не вистачило тих емоцій, щоб не поступитися «Колосу» саме в настрої. Ми знаємо, що ця команда з характером, яка грає, б'ється за результат в кожній грі, незалежно від того, на якому місці вони перебувають. На мій погляд, у цьому плані ми трохи поступилися.

- У сьогоднішньому матчі «Динамо» забило 200-й м'яч під вашим керівництвом у чемпіонатах України. Це приємний факт для вас?

- Безумовно. Але для мене було б ще приємніше, якби за цей період було забито 300 м'ячів. Але що є, то є.

- У команди за дев'ять днів було три гри, зараз же перед «Десною» буде цілих п'ять днів на підготовку...

- Я ж кажу, що це не випадково. Зараз футболістам буде набагато легше відновитися. А якщо кожна гра для них, як кубкова, і відчувається ця напруга, то й сьогодні вийшов, напевно, ось такий командний зрив. Я не думаю, навіть упевнений, що недооцінки суперника не могло бути – не вистачило емоцій показати той футбол, на який ми здатні.

- А погода внесла суттєві корективи?

- Не думаю, що, якщо була б спека, було б легше. І повторюся, що умови були однакові для обох команд.

- Циганков знову вийшов на поле та забив. Відчуваються його лідерські якості?

- Циганков повертається у свою оптимальну форму. І чим швидше це станеться, тим більше користі він буде приносити «Динамо». Ми сподіваємося, що найближчим часом він вийде на 100% своїх можливостей. Сьогодні не грав Сидорчук, який отримав травму, у запасі залишився Циганков... Неможливо призначити лідера на якусь конкретну гру. Напевно, сьогоднішня гра пішла в такому руслі, тому що у нас не знайшлося лідера на полі, а від цього теж багато чого залежить.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер