Олексій Михайличенко: «Цей сезон дав багато приводів для роздумів»

Олексій Михайличенко: «Цей сезон дав багато приводів для роздумів»

- Хочеться швидше забути цей матч, хоча це не вийде. Причин такого результату багато, але, напевно, основна - нам банально не вистачило сил. У нас вилетіла велика група гравців, Попов не зміг дограти сьогодні. Але це не знімає з нас відповідальності. Надто обережно грали, особливо в першому таймі. Те, що нічия нас влаштовувала, напевно, було в підсвідомості.

Як можна було попередню гру зіпсувати сьогоднішньою? Можна не виграти у "Колоса", але програвати цій команді - у жодному разі не можна. Я не применшую достоїнств "Колоса", розумію, що команда до нас готувалася: із "Шахтарем" виставила наполовину склад дублерів. І у них було на день більше на підготовку, хоча регламент зобов'язує грати два останні тури в один час.

- Чи може "Динамо" бути задоволеним таким сезоном?

- Цей сезон дав багато приводів для роздумів. Є багато статистів, із якими потрібно наводити порядок. Обойма "Динамо" повинна складати 18-20 осіб, і кожен із них має виходити на поле та виконувати те, що від нього вимагається. Не завжди це виходить. Будемо думати.

Основні завдання - Кубок України та кваліфікація Ліги чемпіонів - ми виконали. Але після гри з "Колосом" великий осад. Сезон був неоднозначним. Можливо, це і добре, що він показав больові точки, які нам потрібно виправляти.

- Команда потребує посилення?

- Не тільки посилення, але й очищення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер