Олексій Михайличенко: “Турецький збір продовжимо в Конча-Заспі”

Олексій Михайличенко: “Турецький збір продовжимо в Конча-Заспі”

По закінченню товариського матчу з полтавською “Ворсклою” керманич динамівців відповів на питання представників мас-медіа. Насамперед, журналістів цікавило, наскільки вплине частково зірваний збір у Туреччині на подальші плани підготовки “Динамо” до весняної частини сезону.

-З будь-якої складної ситуації є вихід, - говорить Олексій Олександрович. – Не можна сказати, що в дощеві дні ми відпочивали. Просто роботу на зелених полях перенесли в зал. Погано, що це співпало з ігровими днями, адже другу гру з “Ротором” провели на покритому водяною пеленою полі. З іншого боку, це було гарним тестом на характер, на вміння прилаштовуватися до гри за різних погодних умов. Усі заплановані фізичні навантаження були виконані в повному обсязі. Ми повернулися до Києва і працюватимемо за тією ж програмою підготовки. Заплановану на Анталью роботу виконаємо в Конча-Заспі. Упродовж тижня будемо тренуватися на нашій базі, а третього лютого вирушаємо до Португалії.

-Ваша думка про новачків, що були запрошені в Туреччину на перегляд?
-Нині в команді 25 гравців, які повноцінно працюють і повністю нас влаштовують. Потенційні новачки повинні бути як мінімум краще за їх. Прибувші в Анталью гравці цій вимозі не відповідають. На даний момент нових придбань немає.

-Це відноситься і до Івана Бошняка?
-Хорват має низку сильних якостей: висока швидкість, непоступливість у боротьбі. Але по двом таймам, проведеним за “Динамо”, поки важко казати щось конкретне. Кінцеве рішення буде прийняте після більш детального перегляду.

-У матчі з “Ворсклою” Андрій Гусин діяв на позиції центрального оборонця, тоді як Гіоане перейшов у центр поля. Це кінцева зміна розстановки гравців?
-Щось конкретне ще казати зарано. Можливості Тіберіу на позиції ліберо ми гарно знаємо, тепер настала черга Андрія. Тим паче, що Гіоане може виглядати в середині поля набагато цікавіше. У сьогоднішній грі вони допустили низку помилок, але ми будемо продовжувати експериментувати в пошуку оптимального варіанту.

-Оцініть дій Косовського в сьогоднішньому матчі.
-Віталій провів на полі усі 90 хвилин, був достатньо активен. Відчувається, що він багато пропустив і для повного відновлення йому ще потрібен час. Але вже гарно, що Віталік приступив до роботи в загальній групі.

-Коли до тренувань приступлять Саблич, Чернат і Каддурі?
-За словами лікарів, вищезгадане тріо приєднається до загальної групи найближчими днями.

-Як проходить реабілітація прооперованого Пеєва?
-З сьогоднішнього дня він працює за індивідуальним графіком і через днів десять приєднається до основного складу. На збір у Португалії він відправиться разом із командою.

-Алієв, Милевський і Воробей продовжать готуватися з основним складом?
-Це перспективні хлопці, за якими ми уважно стежимо. Вже зараз вони складають конкуренцію більш досвідченим гравцям. У команді нормальна конкуренція і на поле виходить той, хто сильніше на даний момент. Вік тут не має значення.

-Ходять чутки, що Радченко може залишити команду...
-Так, скоріш за все Сашко продовжить кар’єру в іншому клубі. Йому не вистачило характеру в боротьбі за місце в основному складі “Динамо”. Але гравець він досвідчений, кваліфікований і, вважаю, ще зможе показати себе в іншій команді.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер