Олексій Михайличенко: «У Мехмеді великий потенціал»

Олексій Михайличенко: «У Мехмеді великий потенціал»

Напередодні Різдва ФК «Динамо» підписав контракт із нападником Адміром Мехмеді. Про ігрові якості новачка розповів спортивний директор «Динамо» Олексій Михайличенко.

- Адмір Мехмеді – одне з багатьох «напрацювань» нашої селекційної служби. Це доволі універсальний футболіст, добре технічно підготовлений. Може зіграти як у центрі, так і на флангах. Він, скоріше, атакуючий півзахисник, ніж висунутий уперед нападник. Може розпочати атаку, діяти «у підіграванні», чи в завершальній фазі. Це футболіст атакуючого плану. Дуже сподіваюся, його потенціал набагато більший, ніж він показує у свої двадцять років. Факт виступів за національну, а раніше й молодіжну, збірну Швейцарії говорить багато про що. Я дуже радий, що й сам футболіст позитивно оцінив свій перехід до «Динамо», сказавши, що в цій команді він може зростати у професійному плані. Ми теж віримо в його великий потенціал.

- Селекціонери «Динамо» помітили Мехмеді на молодіжному Євро-2011?

- Він був одним із тих, на кого вони звернули увагу. Я теж на власні очі бачив ігри за участю Мехмеді, в них він мені імпонував. Це молодий, перспективний футболіст, який може ще додати. Всі дані для цього у нього є. Сподіваюся, він буде дуже корисний команді «Динамо». Хоча й розуміємо, наскільки складно в молодому віці змінювати клуб, країну проживання.

- Придбати гравця було важливо саме до початку першого збору?

- Гадаю, так. Все ж таки ми намагаємося дивитися в майбутнє, і якщо гравець відповідає виставленим критеріям, його потрібно купувати вже зараз. Ми не знаємо, що буде за півроку, конкуренція у футбольному світі нині дуже висока.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер