Олексій Михайличенко: «Задоволений результатом гри з «Колосом»

Олексій Михайличенко: «Задоволений результатом гри з «Колосом»

- Які ваші враження від гри? Як би оцінили дії своїх підопічних?

- Неоднозначно. Що стосується результату, то, звичайно ж, задоволений. А що стосується якості гри, то,  імовірніше, ні. Нам довелося зробити заміни не тільки тому, що ми розуміли, що в середині поля не зовсім та гра, яка нас влаштовує, але й Шапаренко, звичайно, підсів на жовту картку. Ми знаємо, наскільки він емоційний, наскільки він намагається вести боротьбу і повторна жовта і вилучення були дуже ймовірні. Тому вирішили змінити це все. Але може бути, ми розуміємо, що у нас зараз за досить-таки короткий термін, 18 днів, доведеться зіграти 5 ігор і дуже відповідальних. Тому, природно, ми готуємо ротацію складу, щоб у цей період ми могли підтримувати ту гру, яку нам хотілося б після матчу в Дніпрі, який забрав не тільки багато фізичних, а й емоційних сил. Постаралися дати комусь відпочити і дати іншим проявити себе. Але помітно було, що в такому складі ми грали дуже мало і були деякі проблеми взаєморозуміння, але це цілком нормально, і будемо від цього позбавлятися.

- Перед початком сьогоднішнього матчу в нашій передматчевій студії Олександр Іщенко сказав, що особистості, які є в нападі київського «Динамо», повинні себе проявити. І ось сьогодні нарешті забили Соль і Циганков. Як ви вважаєте, ці забиті м'ячі вплинуть на цих футболістів, тобто додадуть мотивації?

- Завжди позитивні емоції допомагають повірити в себе, відчути гру, повернути свої колишні якості, тому я сподіваюся, що так, звичайно ж.

- Сьогодні Олександр Караваєв зіграв на незвичній для себе позиції. Був дефіцит гравців зліва в обороні. Чи задоволені ви діями Олександра? Чи впорався він із завданням, яке ви йому давали?

- Він уже не вперше закриває цю позицію на полі, тому якихось несподіванок не було і, на мій погляд, Саша зіграв досить упевнено на цій позиції. Можливо, не так гостро, як він може це зробити справа, але все одно, якщо треба було для команди зіграти так, він зіграв.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер