Олексій Михайличенко: “Поступилися супернику в індивідуальній майстерності”

Олексій Михайличенко: “Поступилися супернику в індивідуальній майстерності”

Першим відповісти на питання журналістів у конференц-залу НСК “Олімпійський” прийшов керманич київського “Динамо” Олексій Михайличенко:

-На жаль, сьогодні ми закінчили виступи в Лізі чемпіонів. Хоча, на мій погляд, заслуговували участі в другому груповому турнірі. Сьогоднішня гра для глядачів була дуже цікавою і велике ім. спасибі, що прохолодного осіннього вечора заповнили трибуни стадіону і підтримували нас.

Ми не можемо дорікати нашим хлопцям у відсутності бажання та самовіддачі. Але індивідуальна майстерність гравців “Ювентуса” сьогодні була вище за нашу. В командних діях “Динамо” супернику не поступалось.

-Наскільки важко “переключатися” з Ліги чемпіонів на Кубок УЄФА?
-Це непроста ситуація. Ми будимо настроювати хлопців, а що з цього вийде – ви побачите самі.

-У цій Лізі чемпіонів “Динамо” заслуговувало кращого?
-Виокремити можна лише один матч, у Турині, коли повністю поступились “Ювентусу”. В інших зустрічах ми демонстрували гідну гру, на рівних діючи з суперниками.

-Які висновки зробите з сьогоднішньої поразки?
-Їх важко робити одразу після гри. Її потрібно “розбрати”, передивившись не один раз. На мій погляд, сьогодні ми не поступилися супернику. Просто втілити перевагу в голи нам не вдалося.

-У вас були резерви, за допомогою яких можна було посилити гру під час матчу?
-За такої гри, коли всі повністю віддаються на полі, знайти оптимальну заміну було важко. Вважаю, ми їх зробили правильно. Хоча гру ще будемо ретельно розбирати.

***

Далі слово взяв тренер “Ювентуса” Марчелло Ліппі:

-Ми задоволені досягнутим результатом і продемонстрованою грою. Не варто казати, що сьогодні проти “Динамо” грав “Ювентус-2”. На поле вийшов “Ювентус”! Ми зіграли грамотно і надійно. В цілому, я задоволений гравцями. Непогано показав себе довгий час пропустивший через травму Песотто.

-Переможна серія “Юве” збільшилась до шістьох матчів…
-Так. Ми цим дуже задоволені. Нині всі гравці знаходяться в гарній ігровій формі – звідци і результат.

-Ви можете порівняти “Динамо сьогоднішнє (Михайличенко) і чотирирічної давнини (Лобановського)?
-Не варто порівнювати команди різних років. До тренерів і гравців виставляються все нові, більш високі вимоги. Футбол не стоїть на місці, він постійно змінюється.

-Хто вам більше всього сподобався в складі “Динамо”?
-У вас гарна команда з потужною атакуючою ланкою. Хоча я більше уваги звертав на своїх гравців. У першому матчі в Турині мені сподобався Флорин Чернат.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер