Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У таких іграх, як із «Порту», важлива реалізація моментів»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У таких іграх, як із «Порту», важлива реалізація моментів»

- Перш за все, ми виходили на цю гру, думаючи про результат, і грали на результат. Не все виходило, але команда билася, робила, що могла, щоб досягти потрібного результату. Нам важко пред'явити претензії комусь із гравців щодо самовіддачі та бажання. Але не обійшлося і без помилок. У такій грі важлива реалізація моментів. Навіть напівмомент має велике значення. Не може бути в таких іграх 5-10 моментів. Тому нам не вдалося забити. Незважаючи на те, що у нас залишаються лише теоретичні шанси пробитися до наступного раунду, ми все одно до кожної гри будемо готуватися серйозно, щоб здобувати очки, набирати рейтингові бали. Ці ігри важливі також у становленні самої команди.

- Який із двох матчів виявився складнішим для Вашої команди і чому?

- Вони обидва були по-своєму складними. Ми завжди бачимо те, що відбувається з боку і не можемо дати об'єктивну оцінку відразу після гри. Від цієї гри ми чекали кращого результату, більшої кількості очок за підсумком зустрічі. І завдання стояли інші. У Порту ми не грали на нічию, але будь-яке очко було важливе. Сьогодні ж нас влаштовувала тільки перемога, і відповідно гра була зовсім іншою.

- Чи було коли-небудь у вашій практиці таке, що на останніх хвилинах гольову атаку вашої команди перериває уболівальник?

- Я не хочу навіть коментувати. Коли люди працюють, люди вкладають душу, і таке ставлення… Нехай на мене ображаються, але я не вважаю таких людей уболівальниками.

- Перед матчем багато говорилося про те, що «Динамо» буде грати на атаку, але не завжди це вдавалося. Причина в тому, що «Порту» не дало цього зробити?


- По-перше ми звичайно ж із перших хвилин не хотіли грати в авантюру. А по-друге, звичайно ж, «Порту» своїм контролем м'яча, своїми випадами не дозволив нам грати від атаки. Так що все це взаємопов'язано.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер