Олексій Михайличенко: «Потрібно починати гру не з першого дотику до м'яча, а набагато раніше»

Олексій Михайличенко: «Потрібно починати гру не з першого дотику до м'яча, а набагато раніше»

- Як би ви охарактеризували психологічний стан команди? Чи вдалося вам повернути її в тонус після матчу з «Зорею»? І друге питання, про кадрову ситуацію – чи всі готові?

- Відповідь на перше питання дасть завтрашній день. На таку гру, напевно, і налаштовувати хлопців немає сенсу, тому що всі добре розуміють її важливість. І всі розуміють, що все в наших руках. Це дуже важливо. Що стосується кадрів, через перебір карток ми не можемо розраховувати на Шабанова, Сидорчука, Вербича. Але ми дізналися про це не вчора, а відразу після гри з «Мальме». Будемо виходити з того, як ми бачимо нашу гру без цих виконавців.

- Чому «Динамо» провалює стартові хвилини в останніх іграх?

- Вітя Циганков уже частково відповів на це запитання. Можливо, утрата концентрації, не завжди футболісти входять у гру належним чином у психологічному плані. Потрібно починати гру не з першого дотику до м'яча, а набагато раніше. Це, імовірно, якийсь психологічний фактор, з яким потрібно боротися і не припускатися помилок на перших секундах, не давати супернику з перших хвилин відчути свою гру.

- Чи є у когось із гравців вашої команди нові травми, ушкодження?

- У нас іще одне тренування попереду, тому не хотілося би навіть про це говорити, адже всяке буває. Наразі все нормально.

- Віталій Миколенко не зіграв із «Зорею». Чи готовий він завтра допомогти команді?

 - Він готується до цієї гри, тренується. Будемо сподіватися, що все буде добре. І Володя Шепелєв теж оговтався від застуди, тож сподіваємося, що він також готовий на сто відсотків. Але про це можна буде судити лише завтра вранці, тому що в нас попереду ще одне тренування.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер